2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Angajatul de la Goscom lovit de masinã, în stare criticã la Iasi

- Advertisement -

NEATENT…Un angajat al operatorului de salubritate Goscom, a ajuns luni la spital, în stare foarte gravã, dupã ce a fost cãlcat de o masinã pe bulevardul Stefan cel Mare din Vaslui. Împreunã cu altI doi colegi, bãrbatul tãia iarba de pe scuar, în apropiere de benzinãria Mol din Cartier. La un moment dat, angajatul Goscom s-a dus la un magazin pentru a cumpãra o aplicã necesarã aparatului cu care lucra. La întoarcere, acesta nu s-a mai asigurat si a fost lovit în plin de un autoturism condus de Staciuc Radu Nicolae, un tânãr în vârstã de 23 de ani, din Vãleni. Impactul a fost atât de puternic încât bãrbatul a fost aruncat la câtiva metri distantã, iar autoturismul a suferit avarii serioase, dovadã cã soferul circula cu vitezã foarte mare. De altfel, urmele de frânã lãsate pe asfalt dovedesc acest lucru. Victima accidentului rutier a fost preluatã de o ambulantã si transportatã la spitalul din Vaslui, apoi la Iasi, însã medicii sunt rezervati în privinta sanselor de supravietuire.

Accidentele rutiere par sã se tinã lant, în municipiul Vaslui, în apropiere de Spitalul Judetean. Dupã ce duminicã seara, un motociclist care circula regulamentar a fost luat pe capotã de o soferitã din Tanacu, în apropiere de Silver Mall, luni a venit rândul unui bãrbat în vârstã de 56 de ani sã fie cãlcat de un sofer grãbit. Victima accidentului rutier, în vârstã de 56 de ani, lucra la Spatii Verzi, iar împreunã cu alti doi colegi tãiau iarba de pe scuar cu ajutorul unor utilaje. La un moment dat, masina bãrbatului s-a defectat, iar acesta a plecat la magazin sã cumpere o aplicã. “A venit la mine în magazin si a întrebat de o aplicã, apoi a iesit. Fix prin fata magazinului a vrut sã traverseze neregulamentar. La un moment dat, am auzit frâna bruscã pusã de sofer. Masina avea vitezã destul de mare pentru cã bãrbatul a fost aruncat la câtiva metri distantã de locul impactului” ne-a declarat proprietarul magazinului.

Prognostic extrem de rezervat

Transportat la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, bãrbatul a fost intubat si pregãtit pentru transfer la un spital din Iasi. La ora la care scriam acest text, medicii vasluieni erau extrem de rezervati în ceea ce priveste sansele acestuia de supravietuire. “Starea de sãnãtate a pacientului este foarte gravã. Este intubat, cu traumatism cranian, traumatism toracic-abdominal. Va fi transferat cãtre un spital din Iasi” a declarat conducerea unitãtii sanitare.

Dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã

Potrivit reprezentantilor IPJ Vaslui, în cauzã a fost deschis dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã. “Apelul a fost dat la 14:24. Conducãtorul auto în vârstã de 23 de ani, din Vãleni, circula pe directia Centru-Spital, iar lângã o statie de alimentare cu carburanti a accidentat un bãrbat în vârstã de 56 de ani. Conducãtorul auto a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost zero. În cauzã a fost întocmit dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.