spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Angela Similea şi Victor Surdu, executaţi silit

- Advertisement -

Cântăreaţa Angela Similea (63 de ani), şi soţul său, deputatul PSD Victor Surdu (63 de ani), au fost executaţi silit pentru un împrumut bancar nerambursat de circa 700.000 de euro, potrivit adevărul.ro.

Banca Intesa Sanpaolo România va scoate la licitaţie două imobile, un service auto din localitatea Afumaţi şi un apartament din Bucureşti, în proprietatea Angelei Similea şi a lui Victor Surdu. Problemele financiare ale cuplului au început cu un împrumut, de 698.000 de euro, obţinut în februarie 2007, de societatea lui Victor Surdu, care opera service-ul.

Politicianul nu a reuşit să-şi achite datoriile la bancă, şi a refinanţat acest împrumut, astfel că datoria la bancă a ajuns la 714.319 de euro şi s-a angajat să restuie suma până în mai 2009. După acest termen, banca l-a mai păsuit de patru ori, până în februarie 2010, cu condiţia ca soţia sa să-i devină girant.

Şi deputatul PDL Cristian Bou­reanu şi soţia sa, modelul Valentina Pelinel, au probleme financiare. Cei doi au datorii la bănci de aproximativ 3,5 milioane de euro şi sunt în pericol să piardă cinci terenuri şi două vile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.