spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
04-dec.-2023

Ani grei de închisoare pentru că a vrut să-și violeze mama!

- Advertisement -
ABUZ… Femeia de 57 de ani, care locuia împreună cu fiul ce are și ceva probleme psihice, a fost la un pas de a fi violată de acesta, dar a avut șansa să fie salvată de o rudă.

NOAPTEA MINȚII… Horia Andrei Chimu, de 22 de ani, din Bârlad, care pe 16 octombrie 2020, beat fiind, a încercat să-și violeze propria mamă, a primit 4 ani de închisoare cu executare pentru fapta sa! Judecătorii bârlădeni au dat sentința, după ce Horia Chimu a fost și internat o perioadă, pentru a se stabili dacă are discernământ, el având probleme psihice.

Decizia luată de judecători, de a-l trimite la închisoare cu executare pentru 4 ani, arată că rezultatele medicale au indicat că acesta are discernământ. Vă reamintim că pe 16 octombrie 2020, polițiștii bârlădeni au fost sesizați prin 112 că un individ de 20 de ani, din localitate, își agresează mama, încercând să o violeze. Femeia de 57 de ani, care locuia împreună cu fiul ce are și ceva probleme psihice, a avut șansa să fie salvată de o rudă, astfel că a scăpat din mâinile fiului. Acesta, fiind băut, dorea să se „distreze”, neținând cont că femeia din fața lui este chiar cea care i-a dat viață. La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, astfel că l-au reținut pe Andrei Horia Chimu, sub acuzația de comitere a infracțiunii de tentativă de viol asupra mamei sale. Pe 18 octombrie 2020, acesta a fost dus de către procurorul de caz în fața instanței bârlădene, cu propunerea de internare provizorie, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. Judecătorii au dispus internarea lui. Acum, la mai bine de un an și jumătate de la comiterea faptei, aceiași judecători bârlădeni au decis că fapta bârlădeanului de 22 de ani în prezent, merită 4 ani de închisoare cu executare în Penitenciar. „Condamnă pe inculpatul C.H. A., la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol (faptă din data de 16.10.2020), persoană vătămată – C. G. Pedeapsa de 4 ani închisoare se execută în regim de detenție.”, scrie în sentița pe scurt postată pe site-ul Judecătoriei Bârlad. Sentița nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la pronunțare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.