18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Aniversare specialã la Husi

- Advertisement -

ANIVERSATI Spectacol frumos cu ocazia Zilei Vârstnicilor la Primãria Husi, unde îndrãgitii artisti ai ansamblului „Trandafiri de la Moldova” au cântat pentru cei peste 400 de bunici, prezenti la eveniment. Primarul Ioan Ciupilan si deputatul Dan Marian au venit sã îi felicite pe aniversatii zilei, însã multi au fost surprinsi când, alãturi de cei doi huseni, a intrat în salã un politician foarte cunoscut… de la televizor: deputatul Cristian Boureanu!

Concertul special de 1 Octombrie al „Trandafirilor de la Moldova” nu a lipsit nici în acest an, la Husi! Sala Mare a Primãriei s-a umplut de bunici, la orele 18,00, când s-a dat startul unui moment artistic asteptat. Fidelitatea cu care „Trandafirii”, condusi de Valericã Petraru si Virginel Solomon, an de an, pregãtesc spectacole frumoase pentru vârstnici, a fost rãsplãtitã cu aplauze îndelungi.

Ciupilan: „Am si eu pãrinti, stiu ce înseamnã sã muncesti o viatã”!

Pe scenã, primarul Ioan Ciupilan, ca de obicei, a avut emotii! „Într-adevãr, am mari emotii. Am si eu pãrinti, stiu ce înseamnã sã muncesti o viatã, cu greutãti, cu bucurii, si sã ajungi la aceastã vârstã. Vreau sã vã multumesc foarte mult cã sunteti aici, cã mi-ati fost alãturi de fiecare datã. Întotdeauna, când v-am cerut sprijinul, mi l-ati dat, iar dacã în Husi încep sã se realizeze obiective mult dorite de noi toti, sã stiti cã acestea vi se datoreazã.”, a spus Ciupilan, în aplauzele publicului.

„Încrederea dumneavoastrã ne onoreazã si ne responsabilizeazã, în acelasi timp”!

Deputatul Dan Marian a avut, de asemenea, o alocutiune, în care le-a multumit husenilor. „Vã multumesc pentru cã, în toate momentele politice importante, ati fost alãturi de domnul primar Ciupilan, dar si de mine. Încrederea dumneavoastrã ne onoreazã si ne responsabilizeazã, în acelasi timp. Stiu cã si în continuare ne veti fi alãturi, pentru cã, asa cum spunea si domnul primar, împreunã formãm o echipã. Aveti în fata dumneavoastrã, pe lângã un primar destoinic si de încredere, doi tineri, care la sfârsitul acestui an, se vor prezenta în fata dumneavoastrã, cu toatã responsabilitatea. Vã doresc multi ani linistiti si plini de bucurii!”, a spus deputatul husean, Dan Marian.

Cristian Boureanu vrea sã fie deputat de Husi!

„Întotdeauna în politicã mi s-a spus cã nu sunt un tip timid, cã nu am o problemã sã vorbesc cu oamenii, cu presa, sã vorbesc la televizor. Dar am fost întrebat si… în fata cui as vorbi, având cele mai mari emotii? Tinerilor, militarilor, eroilor (de Ziua Eroilor), întodeauna am rãspuns cã cele mai mari emotii le am în fata oamenilor în vârstã. Si unii au întrebat: de ce?! E o chestiune legatã de responsabilitate. E foarte usor sã le dau un sfat tinerilor ca mine, dar cu pensionarii e mult mai greu. Ei se pot uita în spate si sã arate „uite ce am fãcut, ce am realizat: o casã, o familie, copii, un monument în satul natal…” În altã ordine de idei, judetul Vaslui este unul dintre cel cu pensia cea mai micã, dupã Giurgiu. Si asta nu e deloc bine. Eu as vrea sã îi multumesc domnului primar, cã m-a invitat si m-a rugat sã facem parte din aceeasi echipã. Vreau sã îi multumesc lui Dan Marian, viitor senator de Husi, pe care îl cunosc de peste 11 ani si datoritã cãruia am venit pentru prima datã în Husi, acum multi ani. Avem copii de aceeasi vârstã. Suntem de aceeasi vârstã. Facem 40 de ani, anul acesta.”, a spus Boureanu, moment în care publicul a aplaudat frenetic. Pentru mine, a continuat acesta, va fi cel mai greu, sã mã fac cunoscut, sã îi spun domnului primar cu ce pot sã îl ajut si, apoi, sã fac acest lucru. Suntem o echipã si împreunã ne vom duce toate obiectivele la îndeplinire.”, a spus Cristian Boureanu, care va candida la alegerile parlamentare, în Colegiul Husi, pentru deputati.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.