spot_imgspot_img
8 C
Vaslui
17-apr.-2024

Anne Hathaway a suferit un avort spontan în timp ce juca rolul unei femei însărcinate: „Trebuia ‘să nasc’ pe scenă în fiecare seară”

- Advertisement -

Actriţa americană Anne Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan în 2015 într-o perioadă în care interpreta rolul unei femei însărcinate într-un spectacol de teatru, informează marţi BBC. Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, celebra actriţă din Statele Unite, în vârstă de 41 de ani, a declarat că prima ei sarcină „nu a funcţionat” întrucât nu a putut să o ducă la termen. „Jucam pe atunci într-un spectacol de teatru şi rolul presupunea că eu trebuia ‘să nasc’ pe scenă în fiecare seară”, a adăugat ea. Anne Hathaway, care a reuşit după aceea să nască doi băieţi în viaţa reală, a dezvăluit că în perioada de şase săptămâni în care a jucat în acel spectacol, a trebuit să pretindă „că totul era bine”. Ea le-a spus totuşi adevărul prietenilor ei care au venit să o viziteze în culise. „Era prea mult ca să ţin totul în mine”, a declarat ea. Anne Hathaway a interpretat rolul unei femei pilot care rămâne însărcinată în spectacolul de teatru „Grounded”, care a fost jucat pe Broadway timp de şase săptămâni în 2015. Rolul o obliga pe vedeta americană să simuleze că trecea printr-o naştere în fiecare reprezentaţie.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/showbiz/anne-hathaway-a-suferit-un-avort-spontan-in-timp-ce-juca-rolul-unei-femei-insarcinate-trebuia-sa-nasc-pe-scena-in-fiecare-seara-2737081

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.