12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Anne Heche a murit la scurt timp după ce familia ei anunțase că șansele de supraviețuire sunt aproape inexistente. Mesajul fiului ei de 20 de ani: „Sper că mama e eliberată de durere”

- Advertisement -

Anne Heche, actrița implicată într-un violent accident de mașină în urmă cu o săptămână, a murit la 53 de ani. Familia acesteia anunțase, cu câteva ore înainte, că aceasta se afla în moarte cerebrală și că atunci când va fi deconectată de la aparate, șansele de supraviețuire ar fi fost extrem de mici.

Anne Heche, actriță câștigătoare de Emmy și mamă a doi copii, s-a stins la 53 de ani. Familia și prietenii ei au oferit o declarație presei: „Astăzi am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsit foarte tare, dar trăiește prin fiii ei frumoși, prin munca ei iconică și prin activitatea ei de susținere a unor cauze. Curajul de a rămâne mereu în adevărul ei, de a-și răspândi mesajul de dragoste și acceptare va continua să aibă un impact de durată”, a declarat un reprezentant al vedetei pentru People…https://www.filmnow.ro/stiri/anne-heche-a-murit-la-scurt-timp-dupa-ce-familia-ei-anuntase-ca-sansele-de-supravietuire-sunt-aproape-inexistente-ce-a-transmis-fiul-ei-de-20-de-ani-87257

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.