spot_imgspot_img
3.9 C
Vaslui
04-mart.-2024

ANPC a închis alte 4 supermarketuri în Iași. Mizerie de nedescris în unități

- Advertisement -

Controale de amploare făcute de inspectorii ANPC care au mai închis încă 4 supermarketuri în Iași. Vorbim despre controale care au descoperit nenumărate nereguli în unitățile alimentare de profil.

Asta în condițiile în care ANPC a efectuat mai multe controale la magazinele LIDL. Cel mai afectat a fost LIDL Tătărași care a fost închis de două ori de inspectori. Mizeria descoperită în supermarket a fost una evidentă, de la fructe stricate până la depozitarea în condiții necorespunzătoare a produselor perisabile.

Alte 4 supermarketuri închise în Iași de către inspectorii ANPC

Conform comunicatului dat de către inspectorii ANPC, au fost închis alte 4 supermarketuri la Iași. Aceștia au efectuat, alături de colegii din Vaslui, Bacău, Neamț, Botoșani și Suceava mai multe controale la magazinele Mega Image și Rewe România. Neregulile descoperite de inspectori au fost multe, printre care enumerăm practica unor comercializări înselătoare, sau comercializare de produse alterate…https://www.bzi.ro/anpc-a-inchis-alte-4-supermarketuri-in-iasi-mizerie-de-nedescris-in-unitati-4527609?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.