10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Ansamblu de vehicule din Danemarca cu numere de înmatriculare radiate, depistat la Albița

- Advertisement -
PRINS… Bărbatul conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, ambele având aplicate numere de înmatriculare specifice Danemarcei, dar care erau radiate din circulație.

TUPEU… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule neînmatriculate și fără ca permisul de conducere valabil deținut să îi dădea dreptul de a-l conduce.

În data de 28 iunie a.c., în jurul orei 21.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F.Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 37 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, ambele având aplicate numere de înmatriculare specifice Danemarcei. <<Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a vehiculelor în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acestea sunt radiate din circulație începând cu data de 24.06.2022 și nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculate pentru a putea circula pe drumurile publice din România. Totodată, polițiștii de fronstieră au stabilit că șoferul nu deține permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.>>, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.