8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Ansamblu rutier condus de un șofer cu permis necorespunzător, oprit la Albița

- Advertisement -
ȘMECHER… Un șofer moldo-român a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul!

FĂRĂ PERMIS VALABIL… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul.

Astfel, în data de 07 iulie a.c., în jurul orei 11.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși țară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 62 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul și o remorcă. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deține  premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză. “Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impugn”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.