spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

ANTIDOT PENTRU VITEZISTI

- Advertisement -

Viorel Hizo va trebui sã blocheze benzile terenului

ALERTÃ PE FLANCURI Dinamo vine la Vaslui sã îsi joace una dintre ultimele sanse. Ioan Andone a declarat cã va ataca cu cei mai în formã jucãtori în încercarea de a scoate toate cele trei puncte. Gabriel Torje si Marius Alexe sunt cei mai periculosi fotbalisti din tabãra “câinilor”, iar Viorel Hizo va trebui sã gãseascã solutii pentru anihilarea celor douã aripi. Astfel, cel mai interesant duel se va contura pe benzile terenului, acolo unde Milanov si, cel mai probabil Bãlace, vor avea mult de furcã cu vitezistii formatiei din “Stefan cel Mare”.

Constient de faptul cã Dinamo are o apãrare subredã, Ioan Andone vrea, în ciuda faptului cã joacã în deplasare, sã se impunã pe “Municipal” printr-un joc ofensiv, construit în jurul fotbalistilor Torje, Alexe, Liviu Ganea si eventual Ionel Dãnciulescu. “Câinii rosii” au nu mai putin de 50 de goluri înscrise în aceastã editie de campionat si sunt detasat cei mai prolifici din Liga I la acest capitol. Toate actiunile lor de atac pornesc de pe cele douã benzi ale terenului, acolo unde Andone îi are pe Marius Alexe si pe Gabriel Torje. Pentru a nu primi gol, Viorel Hizo a trebuit sã gândeascã, în cele câteva zile avute la dispozitie, un sistem de joc care sã blocheze incursiunile mijlocasilor laterali ai lui Dinamo. Meciul va fi cu sigurantã decis de duelul de pe ambele benzi, si de modul în care fundasii laterali ai Vasluiului vor reusi sã îi stopeze pe Alexe si Torje.

Bãlace poate fi arma secretã pentru anihilarea lui Torje

“Dulãul” a încercat, de la reluarea campionatului, mai multe solutii pe postul de fundas de bandã, pentru a gãsi formula idealã. A fost testat Papp pe dreapta si Milanov pe stânga, a fost încercat si Ghencev în margine, dar niciuna dintre asezãri nu a dat rezultatele dorite. În ultimele meciuri, în a doua reprizã a fost introdus si Bãlace, iar acesta a pãrut cã se poate descurca în continuare, desi este în vizibilã scãdere de formã. Cu Dinamo, sunt sanse mari ca Bãlace sã îl tinã pe Torje, iar Milanov sã îl aibã ca adversar direct pe Alexe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.