23.9 C
Vaslui
25-mai-2022

Antivaccinistă convinsă a strigat “Opriți Vaccinarea”, s-a infectat și a murit la ATI după ce și-a îmbolnăvit toată familia de Covid-19! (FOTO, DOCUMENT)

INCREDIBIL… În 24 de ore s-au înregistrat 11 decese de Covid-19, iar la ATI este un singur loc liber la Bârlad!

DE NECREZUT… Tragediile cauzate de infecțiile cu Covid-19 continuă! Tot mai multe persoane care nu cred că vaccinarea este soluția ideală pentru a scăpa de pandemie cad pradă virusului ucigaș. La ATI Bârlad a decedat o femeie din localitate, pensionară, care era total împotriva vaccinării ! Aceasta posta tot timpul pe pagina ei de socializare îndemnuri împotriva vaccinării și discursurile sforăitoare ale antivacciniștilor, sub motto-ul “Opriți Vaccinarea”. NefiInd vaccinată, ea și-a infectat și rudele apropiate, care acum sunt în izolare acasă, cu forme medii de boală, la fel, toate nevaccinate! Numai în 24 de ore, pe 11 octombrie, au decedat 11 persoane, cu vârste între 47 și 92 de ani. Un singur loc este la ATI liber în toată România și acela este la Spitalul din Bârlad! În numai 24 de ore s-a atins și recordul ratei cumulative de infectare cu Covid-19 în județul Vaslui! Trei UAT-uri au rata peste 9/1000 de locuitori, iar alte trei au rata peste 8/1000 de locuitori! Județul Vaslui are 124 de cazuri noi depistate în 24 de ore și a ajuns la o rată a incidenței cumulative de 5,2/1000 de locuitori!

Mor nevaccinații pe capete în spitalul suport Covid-19 din Bârlad! Încă o pacientă din rândul celor care nu credeau în vaccin, ba luptau ca să convingă și pe alții să nu se vaccineze, a decedat la ATI Reanimare în chinuri, fiind intubată, deoarece plămânii i-au fost afectați peste 90% de coronavirusul SARS-CoV-2. Postările de pe pagina sa de socializare spun totul: îndemna și pe alții să nu se vaccineze! Ca un făcut, aproape toată familia ei s-a infectat, toți membrii fiind nevaccinați, iar acum sunt acasă cu forme medii de boală, inclusiv mama femeii decedate, care are peste 80 de ani.

În ultimele zile, au decedat peste 40 de persoane doar în intervalul 7 – 11 octombrie. La ATI au murit 15 persoane, pe 7 octombrie, pe 8 octombrie s-au înregistrat 11 decese, pe 9 octombrie au fost 16 decese, iar pe 10 octombrie s-au înregistrat 8 decese, iar pe 11 octombrie au fost 11 decese, toate la persoane cu vârste între 43 – 93 ani, dintre care un singur pacient decedat era vaccinat, în rest toți fiind nevaccinați! Dintre cei decedați pe 11 octombrie, unul a fost găsit acasă decedat, iar un pacient a murit în Ambulanță. La Spitalul de Urgență din Bârlad, în momentul de față sunt internate 290 de persoane pe secții și 21 în ATI Reanimare. La SJU Vaslui sunt 157 de persoane internate, dintre care 149 pe secții și 8 în ATI. În județul Vaslui sunt 2157 de persoane pozitive la domiciliu.

Pandemia a luat-o complet razna în județ

Județul Vaslui are 2625 de cazuri noi în 14 zile, iar rata incidenței cumulative a Covid-19 a ajuns la 5,02 la mia de locuitori. Cu 26 de cazuri pozitive, urmează comuna Crețești cu o rată de 9,07/1000 de locuitori, iar apoi vine din urmă Municipiul Bârlad, cu 624 de pacienți și o rată a incidenței de 9,04/mia de locuitori. Municipiul Vaslui continuă să aibă cele mai multe cazuri de Covid-19 pozitivate – 860 de persoane, rata incidenței fiind de 5,69/1000 locuitori.

DSP Vaslui vine cu precizări

Referitor la situația epidemiologică prezentă în județul Vaslui privind evoluția campaniei de vaccinare, DSP Vaslui comunică populației că, pe data de 11.10.2021 au fost vaccinate 758 persoane. “Menționăm că 364 persoane au primit doza 1, 58 persoane au primit doza 2 și 336 persoane doza 3. În ultimele 24 de ore au fost testate PCR 349 persoane, din care 255 persoane au fost depistate pozitiv cu SARS – CoV -2 (COVID – 19) iar 94 persoane au avut un rezultat negativ. În prezent, în județul Vaslui sunt 2598 cazuri active de coronavirus.”, a precizat Mihaela Vlada, director DSP Vaslui.

Clarificări privind vaccinarea populației cu doza 3 (suplimentară) și doza de rapel (booster)

Doza 3 – suplimentară – pentru persoanele sever imunodeprimate, se poate administra la minim 28 de zile de la doza 2, dar este nevoie de recomandare medicală. Doza 3 – rapel (booster) – pentru toate persoanele, se poate administra la minim 180 de la doza 2 și nu este nevoie de o recomandare medicală.

Condiții de administrare a dozei la persoane imunocompromise

În cazul persoanelor sever imunocompromise, cu vârsta peste 12 ani, se poate administra o doză suplimentară (doza 3) ca parte a schemei de vaccinare primară, după un interval de minim 28 de zile și până la 4 luni de la doza 2. Doza suplimentară (doza 3) se administrează doar în baza recomandării medicului curant, specialist sau medicului de familie care are în monitorizare pacientul. Persoanele sever imunocompromise, eligibile pentru o schemă de vaccinare primară cu 3 doze, care se adresează pentru prima oară la vaccinare, se pot prezenta la centrul de vaccinare, fie direct, fie cu programare prealabilă în platforma națională de programare a vaccinării; Persoanele sever imunocompromise, eligibile pentru o schemă de vaccinare primară cu 3 doze, care se află în curs de efectuare a schemei de vaccinare la data aprobării prezentei instrucțiuni, își vor completa schema cu cele trei doze, în baza recomandării de la medicul curant sau medicul de familie. Recomandarea medicală de administrare a unei scheme de vaccinare primară cu 3 doze va fi reținută de medicul vaccinator, în copie, la fișa de triaj medical a persoanei care se prezintă la vaccinare.

Categorii de persoane considerate sever imunocompromise:

 • Pacienți oncologici (tumori maligne solide și hematologice) în tratament activ (chimioterapie, radioterapie, terapie moleculară/biologică și alți agenți biologici care sunt clasificați ca imunosupresori sau imunomodulatori);
 • Pacienți oncologici în stadii avansate de boală, cu sau fără tratament activ anterior (radioterapie, chimioterapie, terapie moleculara, terapie imunosupresoare); Pacienți post-transplant de organe solide cu sau fără tratament imunosupresor;
 • Pacient cu transplant de celule stem hematopoetice cu sau fără tratament imunosupresor;
 • Pacienți cu imunodeficiențe severe cauzate de imunodeficiențe primare, congenitale (ex: sindromul DiGeorge, Sindrom Wiskott-Aldrich, etc) și dobândite, respectiv: Pacienți cu infecție HIV în orice stadiu, fără tratament sau în stadiu de SIDA (CD4<200 mmc), cu sau fără tratament antiretroviral; Imunodeficiența secundară cauzată de administrarea unui tratament imunosupresor; Radioterapie; Chimioterapie: agenții chimioterapici pentru cancer sunt clasificații ca imunosupresori severi; Terapii biologice (moleculare, celulare): anticorpi monoclonali, anticorpi bispecifici, CAR-T (Chimeric Antigen Receptor T), blocanți TNF, etc; Tratament cu cortizon și cu produse derivate administrate sistemic: tratament activ cu doze mari (> 20 mg prednison sau echivalentul pe zi când se administrează mai mult de 2 săptămâni); Alte terapii cu efecte imunosupresoare (ex: remisive sintetice convenționale, remisive sintetice țintite);
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

28 COMENTARII

 1. Retardatilor ,daca tot spuneti ca boala nu exista,si sunteti contra vaccinarilor ,sa le spuneti celor de la UPU(ca sigur o sa ajungeti acolo analfabetilor) ,să vă facă sala de așteptare pentru voi in față la morga.Pe telefoane sunteti zmei iar cand dă dracul in voi si ajungeti la spital nu ridicati capul din pamant(bașca ,mai insistati si va trimiteti pilele sa intervina pentru voi ) .Marș la kkt idiotilor!

 2. Cei care nu cred..sau nu vor să se vaccineze…atunci când ajung la ananghie și cer ajutor medical…să dea scris că… nu cred în virus și să fie izolați în saloane separate aplicându-se tratamen tul pe care îl vor..dar n u pentru covid.

  • Tre sa crezi intr-un agent patogen ca sa NU te afecteze ? Tre sa crezi in ciuma sau lepra ? Nimeni nu tre sa te convinga ca focul exista , deci de ce toata propaganda mondiala pt un virus care nu exista ?
   Daca tre sa ma convingi , inseamna ca nu exista.
   Iar vrajeala asta de popa de tara cu antivaccinisti care se caiesc este exact ca vrajeala aia din biserici unde se spun vorbe gen – ala care nu credea in Dzeu pe patul de moarte striga sa fie spovedit pt ca vedea dracii ca vin sa-l ia , te buseste rasul , veniti si voi cu ceva mai original , transmiteti mesajul stapanilor globalisti , ca de acolo va vin articolele astea siropoase dramatice de telenovele , voua si tuturor ziarelor din lumea astea , ca e la fel oriunde in lume , coordonare la nivel mondial pe tone si tone de bani.

 3. Muriți in chinuri cu masca pe bot toți proștii și îngâmfații care nu se vaccinează.aaFoar cu vaccinul putem scăpa sau face o forma mai ușoară a bolii.

  • Se vede câtă „milă” ai de nevaccinatii care mor pe capete! Ai postat un comentariu răutăcios și inuman. Crezi că așa convingi? Nu m-am vaccinat din același motiv pentru care d-ta te-ai vaccinat. Înțelegi ce spun?

   • Cei care nu se vaccinează o fac din prostie, multă prostie, cei care se vaccinează o fac pentru protecție. Sunt aceleași motive?!
    Lipsa de educație și civilizație și multă îngăduință din partea autorităților față de antivaccinisti, motivele gradului redus de vaccinare. Romania și Bulgaria la coada Europei și la vaccinare. Oare de ce?

    • Cora foarte corect….Portugalia 81% Spania 76% Danemarca 75 % Italia 70% Germania 67 % oameni civilizati cu creier la purtator noi suntem CIUMA EUROPEI trăim după reguli tribale .Din primăvară in Austria nu erai servit la terasă pe stradă cu două umbreluţe dacă nu aveai vaccin ori test iar la noi dezmăţ cu ŞOŞOACĂ ,RTV şi A3 plus BOR-ul şi asta din cauza politicienilor ticăloşi corupţi ,laşi ,fricoşi

     • Da , cei mai injectati (ca alea nu sunt vaccinuri pt ca nu imunizeaza) , si cei mai infectati , raporteaza cele mai inalte rate de infectare cu virusul imaginar , de fapt valul 4 este valul suferintelor cauzate de injectare – efectele adverse.

    • Cora tu ești proastă sau chiar ești proastă? Că sa știu cum să te tratez… Ești înfricoșător de proastă! Ce îndrăznești să spui? Corpul meu nu este proprietatea autorităților imbecilo! Asta este argumentul tau provaccin, că suntem la coada Europei? Gândești cu creieri de țopârlanca care nu se lasă mai prejos decât vecina. Asta te face educata și civilizată daca concurezi și cu pietrele de pe caldarâm? Nu zău??? Motivul meu antivaccin este tot protecția! Nu te duce căpățâna sa analizezi??? Cu ce creieri sa analizezi daca nu-i ai sau e ca și cum nu ii ai???? Hai marș!

     • Nu te doare prostia? Ti a spus cineva sa te vaccinezi dobitoaca ce esti! Mars dracului de șoșoaca proasta și nu te vaccina! Mori și taci în prostia ta! Mi se face silă de prostia voastra ! Unde morții tai ai făcut studii medicale idioata ce esti? Pe internet! Sictirit jeg uman!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here