17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

Anul revenirii

- Advertisement -

Îsi doreste sã joace mai mult

ÎNCREZÃTOR…Ajuns la al optulea an de când se aflã în lotul Vasluiului, ani în care nu a avut evolutiile pe care si le-ar fi dorit, Vasile Buhãescu a pãsit în 2013 cu mai mult optimism. Atacantul în vârstã de 24 de ani fiind decis ca anul acesta sã lupte din rãsputeri pentru a obtine un post de titular în primul „11” al echipei. Informatiile apãrute în presã în ultima perioadã conform cãrora Adrian Porumboiu s-ar retrage de la FC Vaslui nu l-au convins pe Buhãescu, care este de pãrere cã patronul Vasluiului nu s-ar retrage niciodatã din fenomenul numit fotbal.

Rep: Ai ajuns sã ai o vechime de opt ani la FC Vaslui, ce planuri ai pentru noul an? Vei continua la Vaslui?

Buhãescu: Este adevãrat cã sunt cel mai vechi de la echipã. Nu stiu încã dacã voi continua la Vaslui si asta deoarece în vacantã nu am vorbit cu nimeni de la club. Probabil luni voi afla ce voi face pe viitor, dacã voi continua sau nu cu FC Vaslui si anul acesta.

Rep: La finalul anului trecut Adrian Porumboiu si-a anuntat retragerea de la FC Vaslui, cunoscându-l de atâtia ani crezi cã îl lãsa inima sã facã pasul acesta?

Buhãescu: Îmi dau seama cã domnul Porumboiu este dezamãgit cã echipa nu a câstigat nici un trofeu în atâtia ani, dar nu cred cã se va retrage. Dumnealui îi place fenomenul acesta al fotbalului prea mult si nu cred cã va iesi din el, dacã va pleca de la Vaslui eventual va investi la altã echipã, dar nici asta nu cred.

Rep: Crezi cã va fi beneficã o întinerire a lotului, asa cum anuntau oficialii clubului?

Buhãescu: Este bine ca într-o echipã sã fie si jucãtori tineri, asa cum au fost si pânã acum de altfel, dar trebuie sã fie si jucãtori „mai bãtrâni”, mai experimentati dacã pot spune asa.

Rep: Cum crezi cã va arãta echipã fãrã jucãtori precum Coman, Milanov, N’Doye?

Buhãescu: Eu cred cã echipa va arãta bine în continuare asa cum a arãtat si în ultimii ani când a terminat pe locurile 2, 3. Este adevãrat cã o sã lipseascã mult acesti jucãtori despre care se spune cã vor pleca deoarece sunt jucãtori experimentati, jucãtori de valoare. Noi sperãm ca Vasluiul sã continue pe aceeasi linie iar jucãtorii care vor rãmâne la echipã sã facã tot posibilul sã îi suplineascã cu succes pe cei care vor pleca.

Rep: Ce asteptãri ai de la tine în noul an?

Buhãescu: Vreau ca anul acesta sã joc mai mult decât am jucat pânã acum si sã o fac mult mai bine decât în trecut.

Rep: Urmeazã pentru voi o perioadã destul de grea, cantonamentul de iarnã. Esti pregãtit pentru asta?

Buhãescu: Pentru mine cel putin este a treia oarã de când lucrez cu domnul Hizo, asa cã nu îmi fac probleme. Stiu ce ne asteaptã în cantonament si nu îmi este fricã.

Rep: Mai sperã Vasluiul în acest an mãcar la o cupã europeanã?

Buhãescu: Cum sã nu putem spera? Momentan suntem acolo, suntem pe locul trei deci nu avem de ce nu sperãm si sã credem în sansele noastre. Sunt altii care sunt clasati sub noi care declarã cã vor în Europa, noi de nu ne-am gândi la asta?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.