11.4 C
Vaslui
26-mart.-2023

ANUNȚ BOMBĂ: Primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, nu va mai candida pentru un nou mandat!

- Advertisement -
LA FINAL… Vasile Pavăl a anunțat că acesta este ultimul său mandat pe care îl va duce până la final. Motivele invocate sunt, mai mult, de ordin personal.

RETRAGERE… Zvonurile conform cărora actualul primar al municipiului Vaslui nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea urbei au fost confirmate, la sfârșitul săptămânii trecute, chiar de Vasile Pavăl. Acesta a declarat că este timpul să se retragă, afirmând că la luarea acestei decizii au contribuit, cu precădere, problemele de sănătate. Mai în glumă, mai în serios, actualul primar al municipiului Vaslui nu a exclus posibilitatea să se răzgândească și să se înscrie în cursa electorală din 2024, dacă așa îi va cere familia. Pe surse am aflat că această variantă este totuși foarte puțin probabilă, conducerea județeană a Partidului Social Democrat stabilind deja un alt candidat, în persoana lui Valeriu Caragață, actualul administrator al județului.

Edilul municipiului Vaslui nu mai candidează. Vasile Pavăl a anunțat, într-o emisiune tv, că acesta este ultimul său mandat pe care îl va duce până la final. Motivele invocate sunt, mai mult, de ordin personal. Până la alegerile din 2024, primarul Vasile Pavăl va rămâne în continuare activ, ducând la bun sfârșit proiectele pe care le-a inițiat. “Când am depus jurământul la începutul acestui mandat am spus să-mi ajute Dumnezeu să-l duc cu bine la bun sfârșit. La acest obiectiv lucrez acum. Mai departe, e o decizie foarte grea pe care am gândit-o și am luat-o. E timpul să mă opresc și o spun cu toată responsabilitatea. Este decizia mea și consider că așa este cel mai bine pentru că nu stau grozav nici cu sănătatea, nici cu puterea de muncă. E normal să vină și alții. De ce să încurc prea mult? Eu îmi voi face datoria cu fruntea sus până în ultima zi de mandat”, a declarat Vasile Pavăl. Acesta a afirmat că doar familia l-ar putea face să se răzgândească în privința candidaturii. “E timpul să stau și eu cu cei dragi, că puțin mai am în față, să mă bucur de oameni, pentru că întotdeauna i-am avut lângă mine. Până atunci mai am de treabă, mai sunt probleme pe care le am de clarificat, de rezolvat. Acum, să nu zicem, dar dacă mă răzgâdesc? Dacă familia îmi va spune, după 40 de ani de muncă, să mai duc un mandat la serviciu? Nu se știe niciodată”! Născut în anul 1956, în satul Herești din județul Iași, Vasile Pavăl a absolvit, în anul 1981, Facultatea de Construcții Industriale, Civile și Agricole Iași din cadrul Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași, fiind repartizat în municipiul Vaslui, ca șef al serviciului de sistematizare, până în anul 1990. În perioada 1991-2004 a ocupat funcția de director al societății “Goscom” Vaslui, apoi pe cea de viceprimar, în timpul mandatului primarului Victor Cristea. Din 2008 este întâiul edil al municipiului Vaslui, aflându-se la al patrulea mandat de primar din partea PSD.

Valeriu Caragață, scos la încălzire

Valeriu Caragață

Despre intențiile primarului Vasile Pavăl de a nu mai candida pentru un nou mandat a fost înștiințată și conducerea organizației județene a Partidului Social Democrat, care se pare că a găsit deja candidatul pentru alegerile din 2024. Pe surse am aflat că este vorba despre Valeriu Caragață, actualul administrator al județului și fost viceprimar al municipiului Vaslui în perioada 2008-2012. La sfârșitul anului trecut, Valeriu Caragață a candidat pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Vaslui, fiind ales în unanimitate de cei aproape 200 de delegați prezenți la Centrul de Afaceri, locul unde au fost organizate alegerile interne de partid.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

48 COMENTARII

 1. Cel mai bun primar de la Revolutie si pana in prezent. A facut multe pentru acest oras curat si linistit fata de alte orase. A schimbat fata orasului atat in Centru cat si parcul de la Bazar, Curtile Domnesti dar si Parcul Copou care l-a intrecut cu mult pe cel din Iasi. Vine luna lalelelor si o sa va bucurati ochii prin parc.

 2. S-a spânzurat una care a pierdut la păcănele. Bine că nu s-a spânzurat si Răzvan Pavăl băiatul primarului ajuns director mare la drumuri si poduri. A pierdut vreo 25.000 de euro într.o noapte la păcănele și poker la Ofilică pe Traian. Avea băiatu la el toate încasările de la o firma de construcții de prin M Grecilor. Noroc că nea Vasile a avut de unde să i dea patronului înapoi. Un alcoolist că și tacsu. A închis primarul Arsenalul din Copou când a văzut câți mii de euro a pierdut și pe-acolo.

  Răspundeți

 3. Poate ne spune Primarul Paval cum i-a dat autorizatia de construire patronului de la Enigma, care a facut Imperium Events la fosta cantina de la izolatoare. Pe motiv că nu îndeplinește condițiile ISU nu a vrut să-i dea autorizatia de construire lui Pais Cătălin până nu a schimbat firma de construcții cu cea deținuta de Sebi Pavăl fiul primarului, Așa și-a făcut omul bani de vile in Neamt și in Mures.

  • Daca ar vorbi toți interlopii de noi blocuri în oraș, Primarul Vasile Pavel ar face pușcarie mulți ani. Blocul făcut de Rimini lângă Lidl în cartier spaga la domn primar 250.000 de euroi. Blocul facut de Vechea Roma lângă CMJ, spaga la domn primar de 200.000 de euroi. Blocul facut lângă Spitalul nr 2 Traian, 150.000 de euroi la domn primar. Blocul făcut lângă autogara Transurb, șpaga la domn primar de 300.000 de euroi. Blocul făcut pe Veterna Țurcanu, 100.000 de euroi șpagă la domn primar. Cei care construiesc complexul comercial lângă Kaufland, 50.000 euroi spaga la domn primar. Cei care au construit Lidl în carter 50.000 de euro spaga pentru primar. El tot se tot justifica ca trebuie sa dea bani la partid ca sa ramana in functie si sa mai candideze din nou. Familiei Moraru care construiesc blocul unde a fost Muntenița, primarul i-au cerut spaga 25.000 de euro pentru ca este membru de partid. Umflatul rosu de primar daca nu se mai satura a fost dat in gât la Buzatu, care când a aflat ce preturi avea Vasile, iar la partid nu cotiza l-a executat.

 4. Sfarsitul unei ere, inceputul alteia? La vremuri noi, tot voi? Vasluiul a tinut-o tot in comunism de aproape 60 de ani. Ceausescu o vesnicie, Victor Cristea una, apoi Vasile Paval. Valeriu Caragata o tinem tot pe VC-uri. Mai lasati-ne comunistilor in pace, lumea a evoluat, nu mai suntem in anii 90. Mergeti in Rusia sau in Belarus pesedistilor, va ajunge cat v-ati batut joc. Voi nu sunteti in stare sa aveti grija de un oras atat de mic cum e Vasluiul. Chiar credeti ca mai merge prosteala? Oamenii s-au mai desteptat, nu va mai merge cu firfirici pe ritmuri de fanfara. Raspundeti la intrebarea: de ce e Vasluiul ultimul judet din tara la capitolele, de am ajuns bataia de joc a unei tari? Din cauza locuitorilor? E din cauza voastra, ca ati promovat marlania, ati fost tot timpul la conducere. N-aveti pic de viziune, faceti totul doar pentru voi, alungati tinerii cu potential din oras ca nu cumva sa va expuna goliciunea. Curat comunism. Vasluieni, votati pe oricine, numai sa scapam de astia!

 5. O fi si blestemul fostului primar Cristea care l-a făcut primar pe Pavăl Vasile iar acesta când s-a văzut pe scaunul de primar prima data la futut pe deputatul Cristea fost primar

 6. Aici este mâna lui Neacșu fostul viceprimar. Primarul Pavăl nu l-a vrut administrator la primărie iar Buzatu i-a spus pas la partid.
  Dacă vrea sa candideze ca independent fară sprijin PSD, Vasile Pavăl pierde alegerile, cu toate că el tot se lăuda că nu-i politician ci doar administrator și bun gospodar. Acum vom vedea ce spune și familia. Dacă îi spune sa mai meargă la serviciu inca 4 ani ca nu are ce face acasă!
  Ce se face el atunci? Ascultă de partid sau de familie ?

  • Neacșu Daniel fost viceprimar, Sorin Catană fost șef la poliția locală, Bîrleanu Cătălin fost director Goscom, Plăcintă Mariana fostă directoare Transurb și Dimitriu Dacian fost șef la evidența persoanei l-au lucrat pe primar până a cedat omul nervos. Plecarea lui Catană i-a pus capac. Din decembrie domn primar Pavăl nu mai se regasește. Nu mai știe cum sa mintă angajații sa își faca cât de cât traba. Mai ales că urmează să plece si Oana Dimitriu directoarea de la DAS, Frențescu Corina de la investiții și Bălănescu Dorin de la gospodarire urbană. Mai pleacă si Eugen Boț la Curtea de Conturi și Ana Maftei la Inspectoratul de Construcții, cu cine sa mai lucreze Vasile Pavăl. Cu Nechita de la DAPTO si Huhurez de la Aquavas condamnați penal? Sau cu Edy Lăcătușu Secretar al primăriei și Alina Carabas de la financiar, Ciudin Marinela de la comercial si Catalin Amăriuței de la agricultura cercetați de procurori ?

 7. Un anunt bomba care ne va face viata mult mai usoara celor din primarie. Dar ce se va intimpla cu Țuțuianu, Viorel Buzatu și madam Șălaru, trompetele dlui primar cu care ne-a manipulat atâțea ani! Vor da bir cu fugiții, că la pensie nu pot iesi?. Ii angajează domn primar la firma de construcții controlata de băieții lui ? Sigur intra in faliment cu cei 3 super angajati.

 8. Mai in gluma mai in serios la cate a facut dl Primar Paval pentru municipiu, ar trebui sa si faca un bust in fata primariei la fel cum si-a facut stimabilul ziarist patron D.V. Marin in fata pravaliei lui. Amândoi sunt la fel, vesnic nemuritori si cetateni de onoare ai orasului cu care ne vom mândri peste câtiva ani.

 9. Un bețivan și un curvar. Cu amanta de la Aquavas care o tine pe biata femeie nemaritata de 20 de ani caruia i a luat si apartament prin Crucea Gării

 10. Din proiectele pe care ”le-a inițiat” poate face parte și finalizarea unei săli de spectacol, să nu mai stea femeile și în general spectatorii pe bănci de lemn, în Sala Sporturilor. Mulțumim pt spectacolul în care spectatorii au stat pe bănci lungi de lemn, pe trepte din ciment, ca în 1970.
  Halal municipiu, fără o sală de spectacol la nivel modern ,european.
  Cea din Casa de Cultură este o mizerie conservată din 1970,cu un delăsător/incompetent și acolo.

 11. Uitati-va la cele 2 fotografii si vedeti realitatea de astazi. Primarul Paval Pro Rusia si viitorul primar Caragata Pro Europa. Ciolacu si Ciuca isi fac treaba pas cu pas. Urmeaza baronul rosu Buzatu Pro Belarus

 12. Pai daca a ajuns Primarul ca sa fie vinovatu de serviciu pentru toate neajunsurile din oras. Parca asa zicea domnul primar intro sedinta de CL cind viceprimarul Mindru invatator elegant nu la dat in git si sa zica in gura mare ca primarul Paval nu la lasat sa organizeze Gala Olimpicilor din Vaslui. Mare rusine a ajuns primarul asta. Sa aiba lege si bani cu duiumul si sa nu organizeze si el o sedinta festiva cu elevii olimpici din oras. Daca era vreo gala cu pensionarii nu uita primarul? Poate uita sa faca anul acesta si ziua celor care fac 50 ani de casatorie

 13. Am ințeles ca ii este frica cind o incepe Catana sa vorbeasca prin oras ce om jegos este si sa nu pateasca la fel cum face puscarie Mihai Carp fostul sef de la politia judeteana, care tot din cauza lui a incasato. Au facut atac cerebral si el si adjunctul Popa Catalin din cauza ca lau mazilit la politia locala si lau pus pe Munteanu si Brat sa fie sefi

  • Primarului ii este frica de dosarul penal care il are procuratura el si 10 angajati din primarie, dupa ce o firma de spalatorie auto l-a dat in judecata ca nu a vrut sa de autorizatie de construire spre Negresti. Cei 10 functionari din primarie nu sunt asa de prosti sa nu spuna adevarul si sa faca puscarie in locul primarului cum a facut Nechita directorul de la piata din cauza dl Primari Paval, cand s-a innecat un copil in strand acum vreo 10 ani din cauza lui. Primarul are insomnii si viseaza acel copil innecat din cauza prostiei lui de comunist.

  • Da.da.. Nu vrea sa pateasca rusinea pe care o are primarul Constantinescu de la Birlad cu autorizatia celor care au vrut sa faca miting si nu le-a dat autorizatie. Asa pateste si Paval la ce i-a facut firmei de spalatorie auto. A vrut sa-l japcuiasca pe patronul de la spalatorie care venise din Anglia, dar nu i-a mers la fel cum i-a jumulit pe fratii Hordila care au facut blocul de pe Traian

  • Primarul Paval trebuia sa fie la puscarie de mult tare. Toata politia de la Judet stie cum Vasile Paval a mers in birou la seful IPJ Carp, care era impreuna cu adjunctul Popa Catalin si l-a rugat sa-l dea pe Iulian Munteanu sef la Politia locala dupa ce Turbatu a plecat fiind urmarit de DNA pentru furtul de motorina.
   Carp nu a vrut sa-l dea pe Munteanu, dar i l-a dat pe Catana, ca sa scape de el ca nu mai incapea de functii ofiterul Brat Augustin. A scapat de Catana dar de puscarie nu scapa, nici Carp nici Munteanu nici Virlan nici Brat, care au facut politia judetului de rusine in toata tara.
   Cam pe unde era primarul Paval si viceprimarii, multi din primarie si din politia locala daca in locul lui Catana venea Iulian Munteanu sef la Politia locala ? Cu siguranta nu le ajungeau locurile din arest si de la penitenciar.
   Mare nedreptate ca un astfel de primar hot pleaca din primarie fara catuse la miini la cite bonuri de benzina a dat sa nu i se faca dosar penal cind mergea beat cu masina cind era director la Goscom si viceprimar.

   • Din câte știu primarul paval a mers și la avocata iovu sa o lase mai moale legat cu procesele care le aveau angajații transurb cu unitatea din subordinea primăriei.s.c transurb sa

    • In anii trecuti a mers si la directoare de la Curtea de Conturi s-o lese mai moale cu controalele la prima[rie. Anul acesta pentru prima oara Curtea de Conturi vine din aprilie timp de 4 luni. Primarul ar trebui sa le pupe picioarele lui Popescu si Popa de la Curtea de Conturi c[ l-au scapat de p\rnaie. Toti se intreaba din primarie de ce anul asta, pentru prima oara de cand este Pav[l primar cei de la Curte de Conturi nu mai vin in control la inceput de an. Vin dupa paste, dupa ce nu mai au voie sa ia cate un miel si un carton de oua de la primar. Ia sa vezi ce scriu dupa control cei de la Curtea de Conturi, dupa care primarul pleaca sau nu la pensie. Asta-i intrebarea.

 14. E bbun Caragata. Vreti o MONSTRA a capacitatilor lui? Administrator public. Consilier local. Profesor de orientare turistica la Palatul Copiilor. Sef mare la juniorii ” Rotari”, adica LIONS. Sef pe judet la Crucea rosie. Sef la partid pe municipiu. Consilii de administratie, comisii de evaluare, proiecte etc, etc. Cand reuseste sa faca atatea si sa mai fie si familist si om bun la toate , prezent la evenimente, manifestari culturale, depuneri de coroane?

 15. Deci îl pregătesc pe păpușarul de Caragață sa se poată juca Buzatu cu el după bunul său plac 🤣 daca și de această dată câștigă PSD alegerile ne merităm soarta

 16. Primarul Ciupilan cind face anunțul. Îl așteptăm pana la sărbători de paste. Dacă ne scapa Mitica de Jean îl votam cu 2 maini la judet. Mai jegoși primari ca Paval și Cipilan în județ nu ai sa vezi.

 17. S-a suparat Vasile ca nu la luat Mitica pe scena la 8 Martie la Sala Sporturilor. Super tare vestea. Chiar ne pare rau. Era un primar harnic. Chiar a facut ceva în oras. Se vede mina de om gospodar.

 18. A văzut ca nu poate lucra fara majoritate în consiliu local si fuge ca un las. Rusine sa i fie. Am auzit ca candideaza Marius Arcalianu si oricum perdea alegerile

 19. Nu pooooot sa cred. Este decizia lui sau a partidului?
  Sau s-o fi gândit ca să nu ajungă fugar ca Ionica Arsene de la Neamț. Pleacă din primarie fără sa ne spună de ce nu merg troleibuzele prin oraș! Spala putina nea Vasile asa ușor! Ar fi fost rușinos sa mai candideze fără sa explice vasluienilor cine este vinovat ca în oraș nu circula nici un troleibuz. Nici macar unul. Este o mare vrăjeală.

 20. Decât să vadă ce îi cere familia, mai bine ascultă ce spun vasluienii! Mai bine se uită la cum arată vasluiul după ultimul său mandat. Adică distrus pe toate palierele. Să lase afacerile familiei și interesul acesteea și să plece. Trebuia să o facă de la alegerile trecute. Ar fi fost decizia lui cea mai înțeleaptă.

 21. Știți bancul cu echipele de fotbal germane. Nu le vezi învinse decât când sunt urcate în avion. Așa și cu tovarășu primar Pavăl, dacăi cere familia mai stă 1-2 mandate. Cine nu-l cunoaște pe Pavăl să pună botu. Cine îl cunoaște să se mai învețe cu el vre-o 2 mandate. Așa a spus și înaintea alegerilor trecute. De data asta a schimbat regia filmului.

 22. Sa-l fuguta câinii comunitari…am văzut într-o zi peste 20….in piata traian….la oameni le da sa mănânce pavele( piatra) si la câini…mancare….vezi…padocul dinspre Balteni…nu-ti vine sa crezi…ce fel au ajuns oamenii…mai prosti ca animalele…un dobitoc de pe la blocul 112 avea 2 câini în lesă.cata prostie în lumea noastră modernă.iubim mai mult ” cateii” decat oamenii….mai suntem si popor crestin 99,99 % conduc de niste mafioți care fuck bani cu sacii cu oase de mort( moaste).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.