spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Anunț important al societății Aquavas: presiunea la apă scade în mai multe cartiere din muncipiul Vaslui

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PRESIUNE REDUSĂ… Pentru efectuarea unor lucrări la conducta de apă, societatea Aquavas este nevoită să reducă presiunea apei potabile în mai multe cartiere vasluiene. În aceste condiții, în perioada 16-17 august, în intervalul orar 23:00 – 05:00, consumatorii din Zona Gării 1,2,3,4; zona Ana Ipătescu, zona Traian, dar și cei din Muntenii de Jos vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute. „Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali cât mai repede posibil”, precizează reprezentanții Aquavas Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Huhurez, om plin de dosare, lasă vrajeala și nu mai umple oamenii cu cheltuieli aiurea și fă ceva și lasă ne .. Nu se supără nea Ion, așa am înțeles.. Lasă ne, se zice că ai băgat destul Intr un stup…

 2. Ora 7. Aceeasi zona de mai sus…
  WC-ul e plin de cacat, si pisat, de azi noapte… in baie pute..
  Ii invit pe primar si pe directorii de la Aquavas, sa stea la mine in baie…. sa vada cum este… ii invit sa serveasca o cafea si micul dejun…. cu usa deschisa!

 3. 0ra 06:55. Str. Traian zona Milescu – Buna Vestire.
  Teava de apa este uscata!
  Mi se pare mie sau au consuderat ca daca suntem mai colorati nu folosim apa?!
  Dom’ primar, ce fac astia de la Phaipher?! Alti incompetenti – mai buni decat astia, nu ati gasit?!

 4. Daca nu mai înregistrează contoarele? Pt cine nu știe, toți pensionarii strâng apa in cada la presiune mica fara sa se învârtă apometrul, pe cine ar deranja? Ceilalți care plătesc de 5 ori cât declară?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.