Anunț important făcut de Raed Arafat: România nu va interzice persoanelor nevaccinate să participe la evenimente

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a făcut un anunț important în legătură cu vaccinarea anti-COVID-19. Raed Arafat a declarat că deși unele țări ar putea să condiționeze participarea la unele evenimente de vaccinarea anti-COVID-19, în România nu se va aplica o astfel de „discriminare”.„E posibil să fie unele întâlniri internaționale să îți spună că «Poți să vii dacă ești vaccinat». Noi am zis că în România nu vom aplica astfel de discriminări. Dar, în afară e posibil să îți spună că acum e posibil să vii daca arăți că ești vaccinat”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat: „Mă deranjează jignirile care mi se aduc“

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că îl deranjează jignirile care i se aduc de când este implicat în deciziile guvernamentale pentru combaterea pandemiei de coronavirus, dar încearcă să nu se coboare la nivelul acestora.

Raed Arafat a făcut referire și la unele lucruri care s-au spus despre el în seara de Revelion, când Dana Budeanu a declarat pe 31 ianuarie că el este „Fătălăul Anului”.

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a menționat că minte cine spune că nu este afectat de lucrurile care se spun despre el în spațiul public. … https://www.bzi.ro/anunt-important-facut-de-raed-arafat-romania-nu-va-interzice-persoanelor-nevaccinate-sa-participe-la-evenimente-4099585?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ