spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Apa îmbuteliată la PET poate dăuna organismului. „Numărul bacteriilor este mai mare decât cel de pe capacul de WC”

- Advertisement -

Impactul apei îmbuteliate la PET asupra mediului înconjurător este „de până la 3.500 de ori mai mare decât cel al apei de la robinet”, conform unui studiu realizat de Institutul din Barcelona pentru Sănătate Globală (ISGlobal). Mai mult decât atât, cercetătorii consideră că impactul apei îmbuteliate asupra ecosistemelor este de 1.400 de ori mai mare decât cel al apei de la robinet.

Ce credem că ne ajută, uneori ne poate îmbolnăvi mai mult. Consumăm zilnic produse, de care avem nevoie vitală, însă ele pot cauza boli grave sau chiar moartea dacă nu sunt depozitate în condiţii corespunzătoare.

ANPC a găsit milioane de litri de apa depozitate necorespunzător

Milioane de litri de apă au fost descoperite în vara acestui an de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Acestea erau depozitate în condiţii de temperatură necorespunzătoare. Specialiştii au tras un semnal de alarmă în repetate rânduri despre faptul că apa la PET poate dăuna organismului, mai ales dacă aceasta nu este depozitată corespunzător. …https://www.bzi.ro/apa-imbuteliata-la-pet-poate-dauna-organismului-numarul-bacteriilor-este-mai-mare-decat-cel-de-pe-capacul-de-wc-4248727?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.