Apare o nouă televiziune în România. În spatele afacerii este fostul boss de la Pro TV

Adrian Sârbu, fostul boss de la Pro TV, a obținut anul trecut licențe pentru trei televiziuni, Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) și Aleph Comedy (tematic divertisment). Din cauza pandemiei de coronavirus, lansarea celor trei posturi TV a fost amânată. Adrian Sârbu a anunţat deja că televiziunea de știri, Aleph News, va începe să emită în una iunie. Între timp, au avut loc și schimbări importante în acționariatul celor trei proiecte.

Adrian Sârbu a făcut un pas în spate, iar acționariatul majoritar a fost preluat de avocatul său, Andrei Sorescu, scrie MediaExpres. Avocatul de profesie a explicat că intră în acționariat printr-o “infuzie de capital”, iar banii ar fi câștigați din avocatură și alte investiții.

“Ideea a apărut la sfârșitul anului, a fost influențată direct de solvabilitatea mea, motiv pentru care domnul Sârbu a intuit în persoana mea un partener de nădejde pentru o infuzie de resurse în acest proiect. Deci nu am avut o altă înțelegere în cursul verii. Ideea asocierii prin infuzie de capital venită din partea mea a fost la sfârșitul anului”, a spus Andrei Sorescu, în ședința CNA.

CNA a aprobat prelungirea termenului de intrare în emisie cu șase luni pentru cele trei televiziuni pe care le pregătește Adrian Sârbu. În aceeași ședință, Adrian Sârbu a spus că Aleph Business va fi lansată până în septembrie. ….https://www.romaniatv.net/apare-o-noua-televiziune-in-romania_523610.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ