-3.2 C
Vaslui
07-feb.-2023

APEL CÃTRE FANI

- Advertisement -

Raul Costin: „Împreunã depãsim momentul greu”

UNITATE… Raul Costin, mijlocasul galben-verzilor considerã cã momentul mai greu prin care trece echipa poate fi trecut doar împreunã cu suporterii. Acesta cheamã fanii pentru a fi alãturi de echipa în meciul de sâmbãtã seara.

Jucãtorul Vasluiului considerã meciul cu Astra ca fiind unul foarte important în ceea ce priveste parcursul vasluienilor pe final de sezon. Daca echipa va castiga sâmbãtã, fotbalistul e convins cã în urmãtoarele sase etape, jocul se va îmbunãtãti.

R: Raul, cum ai caracteriza meciul cu Chiajna?

Costin: A fost un meci echilibrat, în care am ratat iar foarte mult. Din pãcate mingea nu a intrat decât o singurã datã în poarta adversarilor desi ocaziile pe care le-am avut au fost mult mai multe.

R: Urmeaza Astra, echipa de pe pe locul 2.

Costin: Da, un meci pe care trebuie sã-l tratãm cu foarte mare atentie. Parcursul de pânã acum al echipei nu prea ne mai permite sã facem pasi gresiti, de aceea sâmbãtã vom încerca sã facem tot ce-i posibil sã batem. Pentru a putea bate avem însa nevoie si de ajutorul fanilor. Nu pot sã uit meciul pe care l-am jucat în semifinala cupei acasã cu Fc Brasov, atunci când tot stadionul cânta si sustinea echipa. Pentru jucãtori e foarte important sã fie sustinuti în timpul meciului si nu înjurati. De aceea vreau sã fac un apel cãtre fani ca sâmbãtã sã vinã cât mai multi la stadion si sã ne sustinã. Doar împreuna putem depãsi momentul mai putin bun.

R:Poti face o comparatie între vechiul si noul antrenor ?

Costin: Eu am lucrat bine si cu domnul Hizo. Gabi Balint e tânãr, îl simtim aproape de noi. Nu ne rãmâne decât ca impreunã cu el sã facem din nou suporterii fericiti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.