8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Apel pentru salvarea copilului de 14 ani, accidentat grav de o mașină!

- Advertisement -

SALVAȚI UN ÎNGER!… În data de 29 iunie, orele 16.00 în satul Vulpășeni, comuna Băcani, a avut loc un grav accident de circulație, în care a fost accidentat minorul Cărăușu Marian și care în prezent acesta se află la Spitalul Nicolae Oblu-Iași. Este vorba despre copilul implicat în două accidente, despre care am relatat cu lux de amănunte că, atunci când venea cu salvarea la spitalul din Bârlad, o mașină a lovit ambulanța în care se afla copilul ce era resuscitat chiar în acel moment! Acum, medicii din cadrul Spitalului de Neurochirurgie Iași îl țin în comă indusă, deoarece copilul are un hematom care se așteaptă să se resoarbă. Oricum, starea copilului este foarte gravă, iar mama este internată la spital cu el, însă acasă mai sunt 3 copii, iar tatăl merge zilnic la muncă, pentru că este nevoie de ajutor financiar. Primarul comunei Băcani, Vasile Stoica a făcut un apel pentru a strânge bani, ca să ajute familia să salveze viața îngerului lor cel mare, Marian.

În urma solicitării Poliției Rutiere primarul Vasile Stoica s-a prezentat împreună cu Rădăcină Alexandru, inspector la Primăria Băcani, la Vulpășeni și a vizionat împreună cu oamenii legii inregistrarea de pe camerele de supraveghere video instalate chiar în intersecția respectivă.

“Cu toții am constatat că a fost un accident foarte grav de circulație în urma căruia minorul Cărăușu Marian a intrat în stop cardiorespirator. Cadrele medicale de pe salvare au făcut eforturi uriașe, l-au resuscitat și au reușit să îi pornească inima, după care l-au urcat în salvare și au plecat spre Spitalul de Urgență Bârlad. Ghinionul s-a ținut lanț de acest copil și în Bârlad ambulanța care îl transporta intubat la spital a fost lovită de un autoturism într-o intersecție din Bârlad. Băiatul și asistentul medical de pe ambulanță, care a suferit o contuzie urâtă la coloană, au fost preluați de o altă ambulanță. În prezent copilul Cărăușu Marian este la Spitalul de Neurochirurgie «Nicolae Oblu» din Iași, într-o stare foarte gravă, iar mama lui a hotărât să rămână lângă copilul ei în aceste clipe foarte grele.

Chiar dacă efortul financiar al familiei este destul de greu de acoperit pentru că mama trebuie să-și plateasca spitalizarea, gestul în sine este unul nobil -pentru că numai mamele știu cât suferă după copilul lor. Tatăl este obligat să meargă zi de zi la muncă, pentru că este angajatul S.C.Transmir S.A de câțiva ani buni și pentru că el este singura persoană din familie care realizează venituri. Acasă rămân singuri încă trei copii, care se hrănesc cum pot și care suferă enorm în urma accidentului suferit de fratiorul lor.

Dragi cetățeni! Spiritul civic există în orice societate normală

Sper că acest spirit civic există și în comuna Băcani, și în Bârlad, precum și oriunde ajunge acest apel al nostru, al comunității din Băcani! Vă rog pe toți să fim solidari cu această familie și să contribuim cu cît putem fiecare dintre noi pentru a veni în ajutorul părinților șI mai ales celor trei copii rămași acasă, precum șI pentru mama aflată în spital cu copilul ei, care stă aproape flămândă la căpătâiul acestuia rugându-se neîncetat să fie salvat! Toți cei care doresc să ajute această familie sunt rugați să contacteze pe Cărăușu Cristian-tatăl copilului – telefon 0740594990 sau pe Epitroful Bisericii Vulpășeni, Bîgu Marian. Telefon – 0752765659. Împreună să ajutăm un copil să revină la viață! Doamne Ajută!”, a scris primarul Vasile Stoica.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.