spot_imgspot_img
8 C
Vaslui
17-apr.-2024

Apel pentru salvarea vietii copiilor bolnavi prin redirectionarea impozitului de 3,5% de pe venit!

- Advertisement -

SALVATI COPIII BOLNAVI…. Asa cum stiti, din articolele în care se solicitã ajutor pentru salvarea copiilor afectati de boli grave, aproape în fiecare sãptãmânã, în fiecare an, peste 400 de copii din sunt diagnosticati cu cancer. Multi dintre ei pot fi însã salvati prin diagnosticare rapidã si tratament adecvat. Cele mai frecvente forme sunt leucemiile, linfoamele si tumorile cerebrale. Potrivit staticilor Ministerului Sãnãtãtii, 14% dintre cazurile noi sunt descoperite la copii de pânã la 19 ani. Dar, din pãcate, astãzi, copii nu se luptã doar cu cancerul. Institutul Național de Sãnãtate Publicã a raportat anul trecut o crestere semnificativã a incidentei bolilor respiratorii, malformatiilor congenitale si anomaliilor cromozomiale. „Redirectioneazã 3,5% din impozitul pe venit cãtre cauzele care conteazã cu adevãrat pentru tine!”, face apel Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”. 

Mii de familii se confruntã în fiecare an cu situatii limitã cãrora nu stiu cu sã le facã fatã, nici emotional, nici financiar. De mai bine de 10 ani, Asociatia „Salveazã o inimã” luptã împreunã cu familiile copiilor diagnosticati cu boli extrem de grave pentru o sansã la viatã.  „Peste 16 milioane de euro s-au strâns din donatii, de-a lungul anilor, toti banii fiind investiti în tratamentul, interventiile si procedurile medicale de care depindeau vietile tuturor celor care au apelat la noi într-o ultimã sperantã de vindecare. Donatorii nostri nu oferã doar bani, ci si viatã, fericirea de a trãi alãturi de cei dragi. Copii care au scãpat din ghearele cancerului au ajuns medici, profesori, sportivi de performantã, familisti-model, astfel contribuim cu totii la schimbarea pe care o dorim si o asteptãm de obicei de la altii. Dacã vrei sã fii TU schimbarea pe care sã o vezi în lume, redirectioneazã 3,5% din impozitul pe venit cãtre cauzele care conteazã cu adevãrat pentru tine!”, spune Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”.  Redirectionarea impozitul pe venit este o modalitate simplã si eficientã prin care putem contribui la îmbunãtãtirea vietii copiilor cu probleme de sãnãtate. Este important de mentionat cã aceastã sumã nu reprezintã o donatie suplimentarã, ci este o parte din impozitul pe venit pe care deja îl plãtim statului.

Pentru a redirectiona aceastã sumã cãtre Asociatia „Salveazã o Inimã”, este necesar sã completãm formularul 230 disponibil pe https://salveazaoinima.ro/redirectioneaza-3-5/, iar de depunerea lui cãtre ANAF se ocupa organizatia.  „Viata si sãnãtatea copiilor trebuie sã fie o prioritate pentru noi toti. Ei meritã, încã din prima zi de viatã, atentie specialã si acces la asistentã medicalã de calitate. Prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit cãtre Asociatia <<Salveazã o Inimã>>, putem contribui la îmbunãtãtirea vietii copiilor cu probleme de sãnãtate si la sprijinirea familiilor acestora în lupta lor pentru însãnãtosire. Este o modalitate simplã si eficientã prin care putem face o diferentã în vietile celor din jur si sã ne implicãm în comunitatea noastrã”, a mai precizat presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.