Apisrom a adus la Vaslui un tratament miraculos pentru cei care au rãmas cu sechele de la Covid-19 | FOTO

INVENTIV… Dan Rascanu si miraculoasa sa cabanuta, intitulata sugestiv – “Casuta cu albine”

TERAPIE UNICÃ…O terapie miraculoasã pentru cei care au fost traumatizati de virusul ucigas ajunge la Vaslui. Firma Apisrom îti propune un mod inedit de a scãpa de sechelele respiratorii post covid, într-un mod inedit si ingenios. Acestia ne propun sã ne odihnim, pur si simplu, într-un stup de albine pentru a beneficia de excelentul „aer de stup”, un elixir apiterapeutic, care face cât zece proceduri cu mofete sau terapii cu aer de salinã. În plus, zumzetul albinelor te vor vindeca de stres si de depresie. Ca noutate, aceastã terapie este folositã cu mare succes în toatã Europa, iar directorul general de la Apisrom o pune gratuit la dispozitia vasluienilor. Acesta a cumpãrat din Polonia o cãsutã special amenajatã cu douã paturi, în care sunt amplasati patru stupi de albine care nu comunicã cu interiorul. Asadar, nu este niciun pericol, iar cei care vor apela la acest procedeu vor fi pãziti de întepãturile de albinã. „Cãsuta cu albine” este amplasatã timp de o lunã la sediul firmei, de pe varianta municipiului Vaslui, la poalele pãdurii Paiu, iar cei care au suferit de Covid sau care au probleme respiratorii pot inhala aerosoli direct din stupi plini cu particule fine de polen, propolis sau cearã.

La Vaslui, a fost adus un tratament miraculos de care pot beneficia cei care au fost infectati cu virusul Sars-Cov-2 si au rãmas cu sechele respiratorii. Solutia miraculasã este foarte ingeniosã, iar reprezentantii firmei Apisrom din Vaslui ne-o pun la dispozitie gratuit. Ei ne propun sã stãm pret de câteva ore într-un stup plin cu albine si sã respirãm aerul plin de miresme florale, miere, propolis sau cearã de albine. Practic, acest elixir apiterapeutic reprezintã aerosoli îmbogãtiti în mod natural cu molecule si particule apicole, produsi prin miscarea aripilor miilor de albine dintr-un stup. Aceastã metodã de terapie pentru perioada post covid nu este patentatã încã din punct de vedere medical si stiintific, însã s-a observat cã a îmbunãtãtit vizibil starea de sãnãtate a celor care au rãmas cu sechele dupã ce au trecut prin boalã. „Am tot citit pe internet despre aceastã metodã si am cumpãrat din Polonia a cãsutã construitã în asa fel încât poti spune cã esti într-un stup. Nu este niciun pericol sã fii întepat de albine, fiindcã acestea nu comunicã deloc cu interiorul. Sub cele douã paturi sunt amplasati patru stupi de albine, care au urdinisul în exteriorul cãsutei. Aceastã terapie nu este nouã, are peste 50 de ani vechime si astãzi s-a constatat cã aerul de stup este un remediu excelent si pentru cei care au rãmas cu probleme respiratorii dupã ce au fost infectati cu Covid-19. Pânã acum aceastã terapie era folositã de cei care aveau afectiuni respiratorii acute. Aerul plin de particule apicole, cum sunt propolisul, ceara, polenul, lãptisorul de matcã sau mierea este un tonifiant al corpului uman si întãritor al imunitãtii, întrecând ca performantã terapeuticã celebrele bãi de aer cum sunt anumite mofete, saline, saune, bioclimatul marin sau cel de altitudine”, spune entuziast Dan Rãscanu, patronul firmei Apisrom. Acesta nu este la prima inovatie în materie de produse apicole. În 2019 a lansat celebra miere tarnitabilã în cele douã variante „Cioco Miere” si Crema de Miere”, douã produse 100% naturale, care sã înlocuiascã margarinele vegetale din cunoscutele branduri de ciocolatã la borcan.

Zumzetul albinelor îi poate vindeca pe cei stresati, pe cei ce suferã de insomnii, dar si pe cei care suferã de hipoacuzie

Cãsuta cu albine este amplasata chiar pe varanta municipiului Vaslui, la poalele pãdurii de la Paiu si va sta în aceastã locatie o lunã întreagã. În tot acest timp, cei care vor sã-si petreacã câteva ore în stup se pot programa la sediul firmei, prioritate având cei care au nevoie de recuperare post covid. „Am decis sã punem la dispozitia vasluienilor gratuit aceastã terapie miraculoasã. Pe lângã calitãtile de necontestat ale aerului de stup, aceastã cãsutã mai oferã si o altã mare binefacere. Practic, zumzetul albinelor este recomandat persoanelor care suferã de hipoacuzie, dar si celor care suferã de insomnii si depresii. Sedintele se tin, asa cum e si normal, în mediul natural al albinelor. Pacientul se va odihni efectiv pe un pat format din patru stupi orizontali, amplasati în interiorul cãsutei, intrând în contact atât cu atmosfera din stup, cât si cum zumzetul produs de albine. Acest aer nobil din stup contine aerosoli de propolis proaspãt de stup, alãturi de alte substante volatile produse de albine, polen, miere si cearã. De asemenea, sunt substante volatile provenite de la regina mamã, care emanã substante specifice prin care se realizeazã coeziunea unei familii de albine. Din acest motiv spun cã acest aer este nobil si sãnãtos. Toate aceste informatii le-am obtinut citind un studiu scris de Alina Varadi, poate cea mai reprezentativã persoanã calificatã în apiterapie din România. Restrictii în utilizarea acestei terapii nu au decât cei alergici la întepãturile de albine sau la produsele lor, cât si cei cãrora medicul curant le interzice din anumite considerente”, a mai spus antreprenorul vasluian. Acesta mai spune cã trebuie sã învãtãm sã trãim, sã mâncãm si sã iubim ca o albinã: „Albinele au supravetuit de când lumea si fãrã ca omul sã aibã un aport. Nu este rãu sã beneficiem de atmosfera lor din stup. Avem de învãtat atât de mult de la aceste minuscule si minunate fãpturi”.

Unde trebuie sã mergeti pentru a beneficia gratuit de terapia miraculoasã

INFORMATII…Vestea bunã e cã reprezentantii Apisrom vor dãrui vasluienilor gratuit aceastã terapie, în curtea companiei lor situatã pe strada Ceramicii nr.19, timp de o lunã. Va trebui respectat doar un regulament de ordine interioarã. Dupã aceastã perioadã, cãsuta cu albine va fi mutatã în comuna Deleni, la familia pãrintilor lui Dan Rãscanu, fiindcã vital în aceastã terapie este ca familiile de albine sã nu fie stresate. Acesta este si motivul pentru care vor fi mutate. Cei care doresc sã facã terapia si dupã acest moment vor trebui sã se deplaseze la Deleni si procedeul va fi tot gratuit. „Persoanele interesate de aceastã terapie se pot înscrie la noi, la sediul firmei sau sã ne contacteze pe e-mail ([email protected]), ori prin telefon (0235 311 556) sau prin Facebook. Încã o datã mentionez cã firma noastrã pune gratuit la dispozitia vasluienilor aceastã cãsutã cu albine, însã cei doritori vor trebuie sã respecte un regulament minimal de conduitã. Ce trebuie precizat este faptul cã albinele nu trebuie sã fie stresate, pentru ca efectele terapiei sã fie maxime si de aceea îi rog pe cei care ne vor trece pragul sã nu fie parfumati excesiv, fiindcã stiti cã albinele se agitã în prezenta unor mirosuri puternice. Si timpul cât va sta cãsuta cu albine în curtea firmei noastre de pe strada Ceramicii nr.19 este limitat. Maxim o lunã, fiindcã nu vrem sã stresãm cele patru familii de albine, care vor fi încântate sã culeagã nectarul florilor din padurea Paiu si din pajistile din jur. Dupã aceea voi muta cãsuta la Deleni, în grãdina pãrintilor mei”, a spus la final directorul general de la Apisrom Vaslui. (Lucian TIMOFTICIUC)
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ