spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Apocalipsa se amână până la o nouă predicţie

- Advertisement -

Predicatorul american Harold Camping (89 de ani) din Oakland (California) care a prezis că sfârşitul lumii va veni sâmbătă, 21 mai 2011, în jurul 07:00 (ora Europei), se pare că a dat greş pentru a doua oară în cariera sa de prezicător, constată mass-media europene.

În conformitate cu această profeţie teribilă, oamenii urmau să dispară complet de pe pământ şi numai 2% ar fi avut şansa să ajungă în Rai, restul de 98% fiind condamnaţi la iad.

Predicatorul american susţinea că a calculat ziua Judecăţii de Apoi după Biblie, utilizând o schemă matematică proprie. Astfel, el a ajuns la data de 21 mai 2011, în baza unor calcule care indică faptul că sâmbătă se vor împlini exact 722.500 de zile de la 1 aprilie anul 33 AD, când, susţine el, a fost răstignit Iisus. Potrivit concepţiei sale, cifra 722.500 a fost realizată prin multiplicarea a trei numere sacre (5,10 şi 17).

Anterior, predicatorul evanghelist din Oakland profeţise sfârşitul lumii pentru 6 septembrie 1996, dând vina ulterior pe nişte erori de calcul.

Predicţia actuală a fost însoţită de o campanie publicitară agresivă la nivel mondial, iar întreaga reţea internet a fost împânzită cu titluri care de care mai înspăimântătoare, ceea ce a determinat bisericile din mai multe ţări să se distanţeze de această predicţie şi să calmeze oamenii.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.