spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Apostolul Satanei a ucis în Casa Domnului!Crima care a îngrozit România

- Advertisement -

Ucigaşul preotului Tudor Marin avea probleme psihice, asculta hip-hop, era scandalagiu când consuma alcool şi ar fi fost atras într-o sectă neo-protestantă. Preotul ucis ar putea fi îngropat chiar în curtea bisericii unde a slujit zeci de ani, la cererea familiei și a enoriașilor cărora le-a predicat Sfânta Scriptură. Florentin Puşcoiu (30 de ani) a intrat sâmbătă în Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Focşani şi l-a ucis cu două lovituri de cuţit pe preotul Tudor Marin. Crima brutală a şocat comunitatea şi i-a scos în stradă pe enoriaşii indignaţi de omorul sângeros din lăcaşul Domnului. În faţa magistraţilor, Puşcoiu a recunoscut senin că a luat o viaţă de om şi a descris în amănunt cum s-a pregătit s-o facă.

Diavolii din vis

„În Biblie scrie de preoţi cu chip de diavol. Acest lucru mi s-a arătat şi în vis. Tot în vis mi-a apărut şi Dumnezeu, care m-a îndemnat să-l omor pe preotul cu chip de diavol (…) Chipul preotului Tudor Marin seamănă cu chipul preotului cu chip de diavol din visul meu”, au fost explicaţiile halucinante ale ucigaşului. Avocatul acestuia a declarat că tânărul are discernământ, era perfect conştient, iar crima a fost premeditată. Puşcoiu a venit la biserică să i se explice un verset din Evanghelia lui Matei: „Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori”. Nemulţumit de modul în care preotul i-a explicat Bibilia, acesta a scos cuţitul dintr-o pungă şi l-a înjunghiat în cap şi în inimă. Lângă trupul preotului a lăsat cuţitul şi hârtiile cu însemnările sale, s-a dus acasă şi s-a culcat. Criminaliştii au explicat că este vorba de un ritual, iar ucigaşul avea cuţitul la el deoarece „a avut în gând să facă un fel de dreptate divină”. Procurorii au refăcut traseul lui Puşcoiu şi au descoperit că sâmbătă, înainte să-l omoare pe Tudor Marin, a mai fost la două biserici din Focşani. Mulţimea credincioşilor l-a împiedicat să ajungă la preoţi.

Explicaţiile părinţilor

Părinţii lui Puşcoiu au încercat să explice la Parchet cum copilul lor s-a transformat într-un criminal. Bătrânii au povestit că acesta a suferit un şoc în aprilie 2012, atunci când lucra în Roma. Tânărul ar fi fost agresat de patronul său italian care l-a acuzat de furt. Puşcoiu s-a întors în ţară şi s-a angajat ca şofer la o firmă de distribuţie de pâine in Focşani. Problemele sale emoţionale s-au acutizat, după ce prietena sa, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani, l-a părăsit. Prietenii şi familia au povestit că, în anul 1995, şi-ar fi atacat mama cu un cuţit şi a fost internat pentru scurt timp într-un spital de psihiatrie. În urmă cu un an, Puşcoiu a fost prins de poliţişti cu o armă albă asupra lui şi i s-a deschis dosar penal. De când a venit din Italia, Puşcoiu era de nerecunoscut de către prieteni, umbla cu Biblia după el şi era preocupat de descifrarea versetelor.  Prietenii spun că acesta ar fi fost atras într-o sectă neoprotestantă. „Când exagera cu alcoolul avea probleme şi devenea scandalagiu. Nu te puteai înţelege cu el dacă apuca să bea“, au povestit prietenii acestuia.

Eliberarea şi renaşterea

Pe contul său de pe internet, Puşcoiu avea mai multe mesaje în italiană şi fotografii ale unor biserici din Italia. „Dragostea noastră nu va apune niciodată :(( ucigaşi nemernici”, sau „O imagine valorează o mie de cuvinte”. Criminalul este admiratorul cântăreţului australian de hip-hop, Trooth, care cântă pe ultimul său album despre „eliberare şi renaştere”. El este cercetat şi pentru că ar fi desenat pe sediile unor instituţii publice din Focşani mesajul „Vine Iisus!”. Puşcoiu este acuzat de omor calificat şi ieri a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Tânărul va fi supus unei expertize medico-legale psihiatrice, care va stabili dacă era sau nu conştient în momentul crimei şi dacă va fi trimis într-un ospiciu.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.