Aproape 200 de ani de închisoare pentru doi interlopi bârlãdeni, capii unui grup criminal organizat! (FOTO)

BÂRLADUL, PEPINIERÃ DE INTERLOPI…Cei doi frati Sãndulache, care au speriat Spania, sunt originari din Bârlad. Membrii clanului Sãndulache au fost condamnati recent în Spania, la încã 73 de ani de închisoare, pe lângã cei 108 ani pe care îi aveau deja din 2018. Capi ai unui grup criminal organizat ce se ocupa cu prostitutia, Sebastian si Cristian Alin au terorizat, umilit si bãtut mai multe femei pe care le obligau, apoi, sã întretinã relatii sexuale cu diversi bãrbati. Detaliile cazului sunt desprinse, parcã, dintr-un film horror: si-au fortat victimele sã mãnânce bani (bancnote de euro), le-au amenintat cu moartea, le-au violat si le-au obligat sã avorteze în România, unde se aflau sub supraveghere. Potrivit publicatiei „The Sun”, cei doi îsi introduseserã si bile metalice pe penis pentru ca sexul sã fie dureros pentru prostituatele din „subordine”. Cei doi frati care conduceau clanul Sãndulache, Cristian si Sebastian Sãndulache au fost acuzati în februarie 2018 de proxenetism si violentã extremã.  Acum, ei au fost condamnati de un tribunal din Ovideo pentru trafic de persoane si prostitutie coercitivã. Publicatia El Diario Montanes noteazã cã tinerii români formeazã un grup infractional organizat din 2016. Cei doi frati si ceilalti membri ai clanului aflati în subordinaea lor aduceau în Spania tinere, în special de nationalitate românã, cu vârste cuprinse între 18 si 20 de ani.    Barbaria si cruzimea lor le-a atras o nouã pedeapsã pe mãsurã: dupã cei 108 ani primiti în 2018, fratii au fost condamnati pe 21 ianuarie la încã 73 de ani de detentie. Practic, este exclus ca ei sã mai vadã vreodatã lumina zilei, scrie presa spaniolã.

Sebastian Sãndulache are 39 ani, iar fratele sãu, Cristian Alin Sãndulache, are 34 ani. Ambii s-au nãscut si au crescut o perioadã în municipiul Bârlad. Apoi, dupã ce s-au „scolit” la Bârlad, s-au mutat, împreunã cu mama lor, în Constanta. Fratii Sãndulache îsi racolau victimele folosind metoda „lover boy”. Cei doi frati sunt implicati într-un amplu dosar în care sunt acuzati de trafic de carne vie, prostitutie fortatã si spãlare de bani. Acestia au format un grup criminal organizat care, folosind metoda „lover boy”, atrãgeau femeile de care pretindeau cã s-au îndrãgostit si cu care începeau o relatie în România. Cunoscându-le situatia economicã precarã, le aduceau în Spania, sub pretextul obtinerii unui loc de muncã bine plãtit si al unei vieti mai bune. Odatã ajunse aici, prin violentã fizicã si psihologicã, le obligau sã practice prostitutia sau activitãti de hostess în diferite locatii. Potrivit Gazetei de Spania, totul a iesit la ivealã dupã ce Politia Nationalã a primit o sesizare anonimã cu privire la câteva fete de nationalitate românã, angajate ale clubului de noapte Delfo’s din Asturias, care erau obligate sã plãteascã o asa-zisã taxã de protectie unui grup de români (n.r. este vorba de fratii Sãndulache). Aceeasi sursã a explicat si modul în care membrii grupului actionau: „patru dintre ei erau „captatori” ai fetelor pe care le aduceau în Spania, de regulã cu avionul spre Madrid, iar de acolo erau transferate la Oviedo pentru a locui în apartamente închiriate de un alt inculpat. Odatã ajunse la Oviedo, fetelor le erau luate documentele si telefoanele mobile si li se aducea la cunostintã cã trebuie sã plãteascã pretul biletului, fortîndu-le sã practice prostitutia.

Prima condamnare: 108 ani de închisoare!!

Dupã un proces lung, ce a durat cîtiva ani, tribunalul spaniol i-a condamnat în 2018 pe cei doi bârlãdeni, la ani grei de închisoare: 55 de ani de închisoare pentru Alin Cristian Sãndulache si 53 ani pentru fratele lui mai mare, Sebastian.  Ambii au primit pedepsele pentru aceleasi acuzatii: trei de trafic de persoane, trei de obligarea la prostitutie, una de spãlare de bani si alta de rãniri si alte violente. Cei doi conduceau cu mânã de fier o retea în care fetele erau bãtute, violate, obligate sã se prostitueze si tratate inuman. Uneori, pentru cã nu câstigau câti bani le cereau cei doi frati, fetele erau puse sã mãnânce în fata lor bancnotele pe care le câstigaserã de la clienti. Cei doi frati au câstigat în doar trei ani, între 2010 si 2013,  1,5 milioane de euro din trafic de persoane si prostitutie si detineau mai multe apartamente în Oviedo si mai multe masini de lux. Fratii Sãndulache nu au drept la eliberare conditionatã. Totodatã, cei doi frati au fost obligati sã plãteascã fiecare o amendã de câte 500.000 de euro pentru spãlare de bani, si împreunã daune de 285.000 de euro pentru zece fete, victime ale retelei lor de prostitutie.

Orori si violentã dusã la extrem!

Zilele trecute, ei au apãrut din nou în fata magistratilor Sectiei a III-a a Curtii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar. Acuzatiile care le-au fost aduse sunt înfiorãtoare. Un martor a povestit cã fratii i-au tãiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o sã se prostitueze, dar i-a refuzat. Apoi, dupã ce i-au tãiat mâna cu o sabie, au bãtut-o cu propria mânã pânã când aceasta a lesinat.   O altã victimã a povestit cã era obligatã sã transporte droguri în vagin si a mãrturisit cã nu era singura pusã într-o astfel de situatie riscantã din toate punctele de vedere.  În sfârsit, o tânãrã ar fi fost obligatã sã mãnânce banii pe care i-a produs într-o sãptãmânã. Fratii Sãndulache i-au dat mai multe bancnote sã le mãnânce, nemultumiti cã tânãra a cîstigat prea putin în ultima vreme. Apoi, i-au promis solemn cã dacã nu va face cel putin de douã ori mai multi bani, o vor obliga sã înghitã suma respectivã în monede.

Marian Cristian Bejan și Robert Cristian Badea

Bârladul, orasul înfrãtirii interlopilor cu politistii!

Cei doi frati Sãndulache, care au speriat Spania si acum se uitã la soare doar de dupã gratiile din închisoarea spaniolã sunt, asa cum am mai scris, din Bârlad! Surprizã? Nici pe departe! Bârladul a dat în ultimii 30 de ani unii dintre cei mai temuti interlopi din România, care, mânã în mânã cu coruptii din Politia Bârlad (se stiu ei care, au fost mult mediatizati si mult „lãudati” de sefii lor din IPJ la fel de corupti) au fãcut prãpãd si au încãlcat atâtea legi încât stai si te întrebi pentru cine sunt oare legile fãcute? Pentru cei de rând, evident cã doar nu pentru cei care produc multi bani, pentru ei si sefii din politia Bârlad sau Vaslui! Sau si mai tare, cea din Bucuresti. Vã mai amintiti desigur cã, dupã o amplã actiune desfãsuratã pe 1 octombrie 2020, în Bârlad, Brasov si Bucuresti, care s-a lãsat cu perchezitii si retineri spectaculoase, pãrea cã este pe sfârsit „domnia” unuia dintre cei mai mari interlopi care au terorizat toatã tara! Vorbim de Marian Cristian Bejan (36 de ani) care este de loc din Bârlad (Vaslui). Coruptie, proxenetism, trafic de droguri, cãmãtãrie, santaj, evaziune fiscalã, spãlare de bani, tentative la infractiunea de omor  calificat si alte violente grave sunt doar o parte din infractiunile cercetate într-un mega-dosar penal de crimã organizatã în care este vizatã gruparea condusã de noul lider al lumii interlope din Capitalã, Cristian Marian Bejan. Acesta era partener cu un comisar de politie, Robert Cristian Badea, conform DIICOT. Badea era comisar de politie în cadrul IGPR – Directia de Combatere a Criminalitãtii Organizate – Brigada de Combatere a Criminalitãtii Organizate Bucuresti – Biroul zonal I Antidrog/Combaterea Criminalitãtii Organizate. Cine a mai auzit ceva despre „pedepsirea” acestora? Nimeni! Poate ar fi bine ca politistii din România si din Vaslui sã studieze putin felul în care politistii spanioli îsi fac meseria! Fãrã coruptie! Fãrã nunti între interlopi si fetele unor politisti. Fãrã împrumuturi de mii de euro între interlopi si sefii din Politie.

CITITI SI: https://www.vremeanoua.ro/un-interlop-barladean-si-un-politist-din-igpr-bucuresti-capii-unei-retele-de-crima-organizata-video/

CITITI SI: https://www.vremeanoua.ro/doi-frati-au-speriat-spania-racolau-fete-le-obligau-sa-se-prostitueze-le-bateau-si-le-luau-banii/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ