spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Aproape toate supermarketurile din Iași inchise de inspectorii ANPC vor fi redeschise. LIDL Tătărași rămâne închis

- Advertisement -

Inspectorii ANPC anunță că aproape toate supermarketurile din Iași închise de aceștia vor fi redeschise marți. Totuși, singura excepție este reprezentată de LIDL Tătărași care va rămâne în continuare închis.

Asta în condițiile în care la LIDL Tătărași au fost semnalate numeroase nereguli. Supermarketul a fost închis recent, ulterior fiind deschis. Aparent, managementul unității alimentare nu a considerat că legea este lege, iar inspectorii veniți în control au găsit aceleași nereguli. În concluzie, supermarketul a fost închis pentru o perioadă de până la 6 luni.

Supermarketurile din Iași închise de ANPC, vor fi redeschise

Așadar, inspectorii ANPC anunță faptul că aproape toate supermarketurile din Iași care au fost închise de aceștia se vor redeschide marți. Inspectorii ANP au precizat, pentru BZI.RO, că singura excepție este cea în cazul supermarketului LIDL din Tătărași. Unitatea a fost închisă de două ori pentru încălcări repetate a siguranței alimentare…https://www.bzi.ro/aproape-toate-supermarketurile-din-iasi-inchise-de-inspectorii-anpc-vor-fi-deschise-lidl-tatarasi-ramane-inchis-4528120?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.