spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

“Perversa” de Văleni în derby-ul cu FC Vulturești

- Advertisement -

Liga 4

SCANDAL… Scene incredibile la un meci de fotbal din Liga 4 Vaslui. Arbitrii au fost bãtuti cu bestialitate de jucãtorii si spectatorii echipei Viitorul Vãleni. Esecul Vãleniului, scor 2-3, de pe teren propriu cu FC Vulturesti, nu a fost digerat usor de vãlenari. Dupã ce oaspetii au marcat golul de 3-2, în ultimul minut de joc, un spectator s-a repezit la arbitrul asistent, pe care l-a lovit si l-a trântit la pãmânt. S-a creat un meleu în jurul brigãzii de arbitri, fiind nevoie de interventia Politiei si Jandarmeriei, pentru ca arbitrii sã plece spre Vaslui. Încã o etapã cu scandal în fotbalul judetean, iar cele mai grave incidente s-au petrecut la meciul dintre Viitorul Vãleni si FC Vulturesti, unde arbitrii au fost loviti cu pumnii si picioarele. Jucãtorii de la Vulturesti le-au sãrit în ajutor arbitrilor si au încercat sã aplaneze conflictul. Scãpati de furia vãlenarilor, cei trei arbitri au mers la Politie si au depus plângere împotriva agresorilor. Arbitru asistent agresat la meciul de la Vãleni, ne-a relatat sirul evenimentelor. „La ultima fazã a meciului cei de la Vulturesti au înscris golul de 3-2, iar eu m-am dus spre centrul terenului sã semnalizez golul, moment în care tatãl portarului de la Vãleni a venit la mine si m-a întrebat „ce ai vãzut, ce ai vãzut?”, lovindu-mã cu pumnul în abdomen. În acel clinci, mi-am scãpat fanionul si am vãzut cã se nãpustesc asupra mea toti jucãtorii de la Vãleni, si în principal portarul, care m-a amenintat si m-a lovit. Pur si simplu, a fost o ploaie de pumni si picioare. A venit si viceprimarul, m-a lovit cu piciorul când eram jos la pãmânt. Am fost lovit de portar, viceprimar si de un alt spectator care era îmbrãcat cu o geacã de piele. Am stat la banca de rezerve pânã a venit Politia si Jandarmeria, iar apoi am mers la politie unde am dat declaratii. Arbitrul central a fost lovit si el de tipul cu geacã, iar spre al doilea arbitru asistent s-a aruncat cu pietre si cu o sapcã din tribunã, ca mai apoi sã primeascã si o palma peste cap.”, ne-a explicat victima agresiunii de la Vãleni. În ceea ce priveste implicarea viceprimarului Dumitru Moldovianu, jucãtorii echipei din Vulturesti spun cã acesta a stat deoparte si nu s-a implicat în scandal.

Vãlenarii dau vina pe arbitri

Viceprimarul comunei Vãleni, Dumitru Moldovianu, are o altã versiune asupra evenimentelor petrecute la meciul de sâmbãtã. Acesta sustine cã tot scandalul a pornit de la unul dintre arbitri asistenti, care a sãrit la bãtaie la unul dintre spectatori. „Totul a plecat de la un corner acordat pe nedrept, mingea fiind atinsã de un jucãtor al Vulturestiului, fazã din care ei au înscris golul de 3-2. Dupã gol, unul dintre spectatori s-a dus cãtre arbitrul asistent sã-i reproseze decizia de a acorda corner, iar acesta l-a lovit cu pumnii. Când a vãzut cã tatãl sãu este lovit de arbitru, portarul nostru a alergat si l-a trântit la pãmânt. S-a creat un meleu si acolo nu mai stiu ce s-a întâmplat, pentru cã eu eram departe de acea zonã. La final, arbitrul asistent mã acuza pe mine cã l-am lovit, însã eu nu am avut nicio treabã, eram departe de locul unde s-a petrecut totul. Arbitrul si ceilalti care au lovit sã plãteascã, asa e normal. Mã asteptam la altceva de la central, mai ales cã este arbitru de Liga 3. Este un arbitru orgolios care a fluierat numai împotriva spectatorilor”, ne-a spus Dumitru Moldovianu, viceprimarul comunei Vãleni.

Rezultatele etapei a 18-a:

 • Muntenii de Jos – CSO Negresti 2-2
 • FC Cretesti – Juniorul Bârlad  9-4
 • Viitorul Vetrisoaia – F. Muntenii de Sus  2-0
 • Rapid Brodoc – FC 2007 Gârceni  2-2
 • Viitorul Vãleni – FC Vulturesti  2-3
 • Vitis Suletea – Comstar Vaslui  2-1

Clasamentul Ligii 4:

Loc   Echipã               M      V      E      Π      Gm-Gp      Puncte

1        Rapid Brodoc        18      16      1        1        83-10  49

2        FC Vulturesti         18      14      1        3        50-20  43

3        Viitorul Vetrisoaia18        12      2        4        43-24  38

4        Muntenii de Sus     18      10      2        6        31-30  32

5        Vitis Suletea 18      8        2        8        36-33  26

6        FC Gârceni   18      7        3        8        28-29  24

7        Comstar Vaslui       18      7        2        9        49-45  23

8        Muntenii de Jos     18      5        2        11      30-41  17

9        FC Cretesti            18      5        1        12      37-70  16

10      Juniorul Bârlad      18      5        1        12      32-66  16

11      Viitorul Vãleni       18      4        3        11      26-45  15

12      CSO Negresti         18      4        2        12      33-65  14

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. Zici Valeni si tragi apa … Cu primaru si vicele in frunte ,,, se vad de la o posta ca sunt ghertoi dupa cum se comporta si prin oras , marleti in adevaratul sens al cuvantului ,

 2. Bine va făcut smardoilor, Fortza Văleni ,de la noi pleacă șmecheria , va trebuie pașaport sa intrați in Văleni ciobanilor 😂😂 suntem numărul 1 pe Vaslui , Sa va feriți de noi ca va mâncam ficatei 😂😂

  • cine i din Valea Rea a ramas ca pe timpul ala, oleaca prosti , nu mai zicem de analfabeti.. ati imputit lumea intreaga cu jegul faimos, de Valeni… pasaport auzi la el.. ciobani ii faci pe altii in loc sa te uiti pe picioare ca ai rahat de oaie..

 3. Dacă-i vorba despre marele „albitru” cu nume de crescător de animale, a meritat-o 300%… trebuia să o pățească și el cândva !
  Oricum, frumoasă atitudinea celor de la Vulturești, care demonstrează încă o dată că sunt un exemplu de moralitate și fair-play!

 4. La fiecare meci ar trebui o echipă formata din observatori și personal(polițiști/jandarmi) care să-i protejeze pe arbitri.
  Alo! Domnul Bogdan Gheorghiță, dl Hulubei v-ați pus o clipă în locul acelor tineri? Cine și cum răspunde pentru loviturile primite?
  Chiar sunt curios ce hotărâri luați împotriva echipei de la Valeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.