22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Arbitri, exclusi din viata sportivã

Liga a IV-a / Mãsuri dure la AJF

“FLUIERASII” LUI BACHUS… Dupã ce au condus meciul dintre Progresul Gãgesti si Multim Perieni sub influenta bãuturilor alcoolice, arbitrii Grigoras si Rosu au fost exclusi din viata sportivã.

Comisia de Disciplinã a Asociatiei Judetene de Fotbal Vaslui a hotãrât excluderea din viata sportivã a arbitrilor bârlãdeni Grigoras si Rosu, dupã ce acestia au avut mai multe abateri disciplinare la partida dintre Progresul Gãgesti si Multim Perieni. Conform raportului fãcut de cel de-al treilea arbitru si de seful subcomisiei de arbitri din Bârlad, dar si declaratiilor delegatilor celor douã echipe, cei doi “cavaleri” au condus meciul în stare de ebrietate, iar la finalul partidei au refuzat dreptul oaspetilor de a contesta un jucãtor. Presedintele AJF Vaslui, Mircea Stãnisteanu sustine cã s-au respectat regulamentele, iar aceastã decizie poate fi o lectie de învãtãturã si pentru ceilalti arbitri. “Cei doi arbitri sunt exclusi din viata sportivã. Nu este o mãsurã durã, e doar o decizie conform regulamentului. Sperãm ca acest lucru sã fie si o lectie de învãtãturã pentru ceilalti arbitri, pentru cã nu tolerãm astfel de lucruri”, a declarat Mircea Stãnisteanu.

“Vom face o analizã a arbitrajului”

Seful fotbalului judetean, Mircea Stãnisteanu considerã cã trebuie fãcutã o analizã a arbitrajului din acest an. “Dupã sãrbãtori vom face o analizã a arbitrajului si de asemenea vom facem o sedintã cu reprezentantii echipelor pentru a sti pe cine ne bazãm în ultimele etape ale returului”, a mai adãugat Mircea Stãnisteanu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here