spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Arbitru beat la Tutova?

- Advertisement -

ACUZE… Arbitrul central Ionut Creangã din Bârlad este acuzat de oficialii echipei Podgoria Oltenesti cã a condus în stare de ebrietate meciul cu FDR Tutova.

Chiar dacã gazdele de la FDR Tutova s-au impus fãrã probleme, scor 6-0, meciul de ieri a avut si un aspect mai inedit. Oaspetii l-au acuzat pe arbitrul Ionut Creangã cã a condus meciul în stare de ebrietate. Delegatul echipei oaspete, Fãnicã Iacob spune cã centralul a arbitrat sub influenta bãuturilor alcoolice. “Centralul era beat turtã. Arbitrajul a fost sub orice criticã. Nu s-a tinut cont de faulturi, de nimic. Nu cãutam vinovati, însã arbitrul a stricat meciul. Era beat, am încercat sã vorbim cu el, dar nu aveai cu cine”, a declarat Fãnicã Iacob. La finalul meciului centralul Creangã a retinut legitimatia unui jucãtor de la Podgoria, dupã ce acesta l-a scuipat, la scorul de 5-0, atunci când centralul a acordat o loviturã de pedeapsã pentru gazde. Contactati telefonic, oficialii Asociatiei Judetene de Fotbal neagã cu vehementã afirmatiile cã arbitrul Creangã ar fi condus partida de ieri sub influenta bãuturilor alcoolice. “Am discutat cu el si nici vorbã sã fi condus meciul în stare de ebrietate. El acum e la muncã. Am discutat si cu politistul care a fost la meci si ne-a confirmat cã arbitrul nu era beat”, au spus oficialii AJF.

“Vorbeste prostii”

Oficialii clubului gazdã nu înteleg atitudinea celor de la Oltenesti, mai ales cã diferenta dintre cele douã formatii a fost una foarte mare. Delegatul echipei din Tutova, Viorel David a fost cel care a plãtit baremul arbitrilor si spune cã acestia nu se aflau în stare de ebrietate. “Eu le-am dat banii si nu miroseau a bãuturã. Vorbeste prostii. Arbitrii nu au servit nimic. La scorul ãsta eu as fi tãcut din gurã. Nu au jucat nimic si acu cautã nod în papurã”, a declarat Viorel David.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.