Arcăleanu, prins cu ocaua mică, își varsă nervii pe ziarul Vremea Nouă, în stilul lui Buzatu (FOTO)

RĂZVRĂTIT… În încercarea de a pune mâna pe conducerea județeană a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu se războiește, mai nou, cu ziarul Vremea Nouă.

SUPĂRAT… Liberalul Marius Arcăleanu a organizat, marți, o conferință de presă, nu atât pentru a-și anunța candidatura la conducerea organizației județene a PNL Vaslui, cât pentru a se răfui cu „un ziar local”. Este vorba despre cotidianul Vremea Nouă, care în ultima perioadă a prezentat luptele interne pentru alegerea conducerii organizației municipale a partidului. În loc să-și concentreze discursul pe motivele care l-au determinat să candideze, acesta ne-a atacat în repetate rânduri, considerându-ne vinovați pentru eșecurile sale în alegerile interne ale PNL. Printre altele, Arcăleanu ne-a acuzat că am publicat “informații incorecte despre așa zise tensiuni între membrii PNL”, care au destabilizat “desfășurarea democratică a vieții politice în interiorul organizației PNL Vaslui”. Pentru corecta informare a cititorilor, trebuie să precizăm că înaintea acestor alegeri, candidatul Marius Arcăleanu a fost sunat de mai multe ori de către redactorii ziarului, pentru a-și prezenta punctul de vedere, însă acesta a refuzat să răspundă la telefon. Nu înțelegem de ce, dacă tot s-a simțit atât de dezavantajat de articolele din ziarul Vremea Nouă, nu a solicitat nici măcar un drept la replică și nu a binevoit să vorbească cu noi. În schimb, la câteva zile după alegeri, acesta a organziat o conferință de presă, pentru a se plânge colegilor jurnaliști de opresiunile la care a fost supus de ziar. Din cele 30 de minute de discuții cu ziariștii, acesta a alocat 25 de minute războiului cu Vremea Nouă. În celelalte 5 minute, Arcăleanu s-a mândrit cu procentul mare obținut la alegerile pentru șefia Consiliului Județean Vaslui, omițând să precizeze că un sprijin important l-a primit chiar din partea celui pe care acum îl consideră un “dictator influențat de directorul ziarului Vremea Nouă”.  Deocamdată nu s-a găsit nimeni să-i spună că rezultatul votului a fost neașteptat de echilibrat nu datorită prizei lui la public, cât mai ales a antipatiei electoratului față de principalul său contracandidat. Să ne amintim, totuși, că la alegerile locale din 2016, pentru funcția de primar al municipiului Vaslui, cel care acum se bate cu pumnul în piept că este foarte iubit de vasluieni a obținut doar 12% din voturi. Spre finalul conferinței, Marius Arcăleanu a recunoscut că după alegerile locale din toamna anului trecut, a avut discuții cu Dan Marian pentru stabilirea unor noi alianțe, confirmând practic cele scrise de noi cu o săptămână în urma. De ce l-a sunat Dan Marian pe Arcăleanu pentru a negocia funcții și alianțe? E o întrebare la care liberalul a refuzat să răspundă în conferința de ieri. 

În încercarea de a pune mâna pe conducerea județeană a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu se războiește, mai nou, cu ziarul Vremea Nouă. Acesta a organizat ieri o conferință de presă unde a invitat toți jurnaliștii din Vaslui, mai puțin pe cei de la cotidianul nostru. Deși a avut mai multe nemulțumiri la adresa ziarului, Arcăleanu nu a avut curajul să ni le spună în față, sau măcar să aducă precizări atunci când s-a considerat nedreptățit de articolele publicate. Nu a răspuns la telefoane atunci când a fost sunat, nu a oferit niciun drept la replică, însă ieri a ieșit triumfător în fața presei pentru a anunța că dă ziarul Vremea Nouă în judecată. Și, conform spuselor lui, tot ziarul Vremea Nouă stă la baza deciziei sale de a candida pentru funcția de președinte al organizației județene a PNL. Afirmă că vrea să scape partidul de anumite influențe negative, pozând în salvatorul liberalismului din județ. Din cele 30 de minute, cât a durat conferința, Arcăleanu a vorbit doar despre “dictatori”, “încercări de destabilizare a vieții politice interne a partidului” și despre rezultatele obținute de el anul trecut. Despre proiectele sale în ceea ce privește viitorul PNL Vaslui, niciun cuvânt.

Pregătit, cu foile în față, acesta a început să citească mesajul de război la adresa conducerii ziarului Vremea Nouă, pe care îl vom reda în rândurile următoare: “Cred că de prea mult timp, viața internă a PNL Vaslui este influențată, chiar dominată de persoane care nu sunt membre PNL. Nu au avut nicio legătură oficială cu partidul. A fost o greșeală a noastră, a membrilor PNL Vaslui, o greșeală pentru că am acceptat o astfel de situație. Probabil că nu am reacționat până acum de teama influenței pe care aceste persoane o au asupra actualului președinte organizației județene sau pentru a evita posibile atacuri mediatice îndreptate împotriva noastră prin instituțiile de presă pe care le dețin. Această situație pe care eu o consider de neacceptat a fost unul dintre motivele decisive care m-au determinat să iau decizia de a candida la președinția organizației județene a Partidului Național Liberal, filiala Vaslui. Spre exemplu, din momentul începerii alegerilor interne în PNL Vaslui, sub influența domnului Lucian Timofticiuc, inclusiv prin intermediul publicației deținute de dumnealui, au apărut multiple atacuri la adresa mea, bazate pe informații false. Este o specialitate mai veche a domnului Lucian Timofticiuc pentru care, de altfel, justiția l-a obligat să plătească sume importante către părțile vătămate. Aceste informații incorecte s-au referit și la așa zise tensiuni între membrii PNL, legate de faptul că unii provin din PDL. Informația aceasta nu poate fi infirmată de orice membru al PNL Vaslui (???). Nu există două tabere în partid, PNL și PDL. Suntem cu toții membri ai PNL Vaslui și tragem cu toții în aceeași direcție. Acest fapt poate fi observat și din toată munca depusă în ultimii ani pentru dezvoltarea organizației și din relația bună pe care o am cu aceștia, indiferent că sunt dintr-un fost partid sau dintr-un alt fost partid. Vă informez acum că urmează să mă adresez justiției cu privire la știrile false referitoare la mine publicate de ziarul patronat de domnul Lucian Timofticiuc. Folosesc întâlnirea de astăzi pentru a lămuri lucrurile. Aceste situații tensionate la care face referire publicația patronată de domnul Lucian Timofticiuc nu există și nu au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în organizațiile locale ale partidului. Propagarea, în perioada alegerilor interne din PNL Vaslui, a unor astfel de informații false vizează doar destabilizarea desfășurării democratice a vieții politice în interiorul organizației PNL Vaslui, astfel încât să afecteze credibilitatea și șansele contracandidaților domnului, actual președinte, Nelu Tătaru.”

Atac și la Nelu Tătaru, deși în urmă cu o săptămână îl lăuda 

În conferința de presă de ieri, Marius Arcăleanu l-a atacat și pe actualul președinte al organizației PNL Vaslui, deși în urmă cu o săptămână declara, la un post de televiziune local, că în ultimii patru ani Nelu Tătaru a performat cu organizația pe care o conduce. “Consider că actualul președinte, Nelu Tătaru este cu adevărat vinovat pentru că a patronat sistemul de manipulare a membrilor și organizațiilor PNL din Vaslui de către persoane care nu sunt membre ale partidului, așa cum este și domnul Lucian Timofticiuc. Oficial, pentru organizațiile PNL din județul Vaslui, domnul Timofticiuc nu are nicio relevanță întrucât nu este membru PNL Vaslui. Relația domnului Timofticiuc este cu domnul Nelu Tătaru și nu cu PNL. Domnul Tătaru și nu organizația PNL Vaslui l-a menținut pe domnul Timofticiuc în funcția de consilier al ministrului Sănătății, deși nu avea pregătirea necesară (n.r. Lucian Timofticiuc a fost consilier pe probleme de comunicare al ministrului Sănătății). Ulterior, tot domnul Tătaru și nu organizația PNL, l-a numit membru în Consiliul de Administrație la … . Vreau să vă asigur că atunci când voi ajunge președinte al organizației județene a PNL Vaslui vor dispărea influențele nefaste de tipul celor pe care le exercită în prezent, la nivelul PNL Vaslui, domnul Lucian Timofticiuc. PNL Vaslui va fi condus doar prin mijloace democratice, diferite de cele utilizate acum de domnul Nelu Tătaru”, a declarat, ieri, Marius Arcăleanu. Prezent, în data de 6 iunie, la un post de televiziune local, același Arcăleanu avea o cu totul altă părere despre Nelu Tătaru. Iată ce declara la acea vreme: “Relația dintre mine și domnul Tătaru este bună, chiar foarte bună pentru că amândoi ne dorim ca PNL, în județul Vaslui, să performeze. Eu cred că din 2016 până în momentul de față am demonstrat acest lucru. Dumnealui a avut și posibilitatea să demonstreze la nivel național, eu spun că am avut posibilitatea să o demonstrez și la nivel local, iar asta o arată și rezultatele la alegeri. În concluzie, relația dintre noi este foarte bună și eu, și dumnealui ne dorim ca partidul să performeze”.

Motivul pentru care Arcăleanu a fost sunat de Dan Marian, imediat după alegeri: “trebuiau negociate funcții, trebuiau făcute alianțe”

Dumitru Buzatu si Dan Marian

MĂRTURII…Ce surprinde la discursul lui Marius Arcăleanu de ieri, dar și la cele anterioare alegerilor pentru stabilirea conducerii a filialei municipale a PNL Vaslui este faptul că seamănă izbitor de mult cu cele ale lui Dumitru Buzatu și Dan Marian. Dacă Dumitru Buzatu afirma, înaintea alegerilor pentru șefia CJ Vaslui, că PNL Vaslui este condus din umbră de către Lucian Timofticiuc, Dan Marian plângea cu lacrimi de crocodil soarta liberalilor, care sunt nevoiți să trăiască sub “dictatura” lui Nelu Tătaru. Iată că azi cei doi și-au găsit în Marius Arcăleanu omul perfect pentru a le propaga mai departe mesajul. Și asta pentru că în spatele acestor atacuri la adresa actualei conduceri a Partidului Național Liberal se ascude de fapt un alt interes: nici Buzatu și nici Marian nu vor un PNL puternic, care să fie o alternativă seriosă la ceea ce oferă în prezent Partidul Social Democrat. Gazda conferinței de presă de ieri a atins și subiectul relației sale cu Dan Marian. “Aș vrea să clarific acum informația falsă referitoare la relația apropiată sau chiar dependența mea de domnul Dan Marian, fost președintel al PNL la nivelul județului Vaslui. Să știți că domnul Tătaru a propagat această informație falsă imediat după ce am obținut un scor foarte bun la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui. A început să mă identifice drept un potențial contracandidat la conducerea județeană a Partidului Național Liberal Vaslui. Ca atare, deși informația respectivă nu are niciun suport real, a fost difuzată către toți membrii PNL Vaslui pentru  a justifica decizia de a nu mă nominaliza cu ocazia alegerilor parlamentare de anul trecut. Acum, grupul de presiune din proximitatea domnului Tătaru, refolosește aceeași informație falsă, în încercarea de a-mi știrbi credibilitatea în rândul organizației. La fel ca toți membrii PNL, l-am cunoscut pe domnul Dan Marian atunci când conducea organizația județeană  a PNL Vaslui. Nu am o legătură apropiată cu dumnealui sau vreo dependență de acesta. Nu se pune problema să fiu un interpus al acestuia. Domnul Dan Marian este acum într-un alt partid, iar potențialele sale relații cu membri ai PNL nu pot fi în prezent decât de natură privată și nu ar trebui sub nicio formă să aibă efecte în planul activității interne a PNL, filiala județeană Vaslui. De altfel, eu vizez să ocup poziția de lider al PNL Vaslui, la nivel județean și în acest context cred că ar fi ilogic să accept vreun fel de dependență din partea unor persoane din exteriorul sau interiorul partidului. Astfel de informații se încadrează în lunga listă de încercări ale domnului Nelu Tătaru de a reduce credibilitatea contracandidaților puternici, cu potențial, ai organziației pe care o conduce, pentru a nu risca să piardă controlul dictatorial pe care îl deține în momentul de față asupra filialei județene”, a precizat Marius Arcăleanu. Schițând, în fața presei, o relație de amiciție aproape uitată cu Dan Marian, liberalul Marius Arcăleanu s-a fâstâcit atunci când a fost întrebat dacă imediat după alegerile locale a discutat cu liderul ALDE despre formarea unor alianțe și împărțirea unor funcții. Până la urmă acesta a recunoscut că în toamna anului trecut a discutat cu Marian despre posibilitatea formării unor alianțe. “Am avut și apeluri ratate și apeluri preluate de la el. Eu răspund la telefon la orice oră de zi și din noapte la toate persoanele. Nu am nicio relație cu Dan Marian. De ce m-a sunat pe mine? Nu știu, întrebați-l pe dumnealui. Am vorbit cu el, vă arăt mesajele pe care mi le-a trimis, vă arăt și mesajele pe care i le-am trimis lui Nelu Tătaru în care trebuia să depun eforturi extraordinare să explic că nu am nicio legătură cu acest domn, Dan Marian. Era, probabil, contextul de la vremea respectivă, se terminaseră alegerile locale, trebuiau negociate funcții, trebuiau făcute alianțe”, a recunoscut liberalul, în conferința de ieri. De ce l-a sunat liderul ALDE pe el și nu pe cei din conducerea Partidul Național Liberal Vaslui pentru formarea de alianțe, așa cum era firesc, e o întrebare la care Marius Arcăleanu a refuzat să dea un răspuns. Dacă ne mai uităm și la felul cum au decurs alegerile pentru conducerea filialei municipale a PNL Vaslui, când foști membri ai partidului, plecați între timp la ALDE, PMP sau PSD, au fost reactivați prin plata cotizațiilor și aduși de nevoie la vot, pentru a-l pune pe Arcăleanu în scaunul de președinte al filialei municipale, avem imaginea completă a tabloului trădării. Din fericire, liberalii care au tras tare pentru partid în ultimii ani și care nu vor ca PNL să redevină brelocul pe portcheiul lui Buzatu, așa cum a fost pe vremea lui Dan Marian, au identificat la timp calul troian și l-au trimis la păscut.

 
16 COMENTARII

 1. Dupa ce am citit articolul din Vremea Noua si am urmarit ieri conferința de presă al D-lui Marius Arcaleanu mã împinge “Incornoratul” să expun aici scurta mea experiență din PNL Vaslui.
  Am intrat in PNL Vaslui la inceputul lunii octombrie 2016 in preajma alegerilor parlamentare. La acel moment situatia in Organizatie era cam asa:
  Dan Marian era senator in functie si presedinte PNL filiala județeana pana in sept 2016 (” tras pe dreapta” datorita unor probleme de natura juridica)
  Nelu Tataru era preşedinte interimar al filialei județene si candidat pe poziția nr 1 la Senat
  Daniel Olteanu deschidea lista la Camera Deputaților iar Iovu Oana candida de pe pozitia a doua de pe listă tot la Camera Deputaților
  Nu prea am reuşit eu sa imi dau seama cine făcea parte din biroul politic, cine era preşedinte si era foarte multa agitație. Ca sā ințelegeți mai bine atmosfera era ca intr-un avion aflat la 10k de metri plin de călători unde tocmai s-a anunțat ca la bord s-a pus o bomba si toți pasagerii incercau sa fuga dar n-aveau unde.
  Buuun… Eu prost si sărac cum eram aterizat acolo din PMP ( partid de aproape 5%, scor pt care am muncit si eu foarte mult contribuind substanțial la fenomenul numit “incalzire globala” la câta motorina am ars prin comunele din zona Vaslui) mi-am propus să pun si eu umărul la dărmarea PSD-ului din județ din postura de membru PNL partid pt care am afinitãți inca din perioada adolescentină a vieții mele cand invățam despre brătieni la istorie pt BAC.
  Am fost repartizat in echipa de campanie a doamnei Iovu Oana lucru normal deoarece era singurul candidat cotat cu şanse din zona mun. Vaslui si eram recomandat că am o oarecare experiență in politica online fenomen care abia intrase pe piață la acel moment. Menționez faptul ca din echipă mai facea parte dl. Turcu Cristian care se ocupa mai mult cu organizarea de întâlniri electorale in comune deoarece el cunoştea mai bine liderii PNL din teritoriu.
  Eu dornic de afirmare si implicat direct intr-un proces electoral la cel mai inalt nivel având ceva experiența acumulată in PMP ma pun pe citit, studiat campania electorala a lu’ Donald Trump si Hillary Clinton,mă pun analizat candidatul pe care il susțin si sa caut sa fac o treaba bună. La câteva zile dupa startul campaniei d-na Oana Iovu imi aduce la cunoştință faptul ca directorul ei de campanie va fi nimeni altul decât Lucian Timofticiuc. Nu am avut nici o problema cu aceastã numire deoarece excluzând faptul că ne “tăvălise in lături” de nenumărate ori pe noi cei care activasem in PMP in ultimii ani, eram bucuros că poate am de invățat de la marele analist politico-social al prea-frumoasei noastre urbe. Şi uite aşa la foarte scurt timp işi face apariția in sediul PNL din str. Păcii dl. Lucian Timofticiuc. Îşi trage sub el două scaune, scoate o batista de un metru pătrat cu care işi şterge transpirația de pe frunte, işi trage un pic sufletul ( cred ca alergase ca după autobuz din centru până la gară) si zice : “Ia gata ce se-ntâmplă aiceaa” şi.., ca la un semn divin toți care eram in sala de şedințe ne distribuim toată atenția către “El Fenomeno” al presei locale. Acesta, foarte sigur pe knowledge-ul cu care a fost inzestrat de mama natura ne traseaza strategia de campanie si ne prezice deznodământul alegerilor invăluit parcă de un misticism negru marca Baba Omida Tămăduitoarea si Clarvăzătoarea. Acu io’ eram conştient de faptul ca in campanii electorale este mai mult decât normal să contractezi firme de consultanța dar acestea au rolul teoretic de a scoate in evidența calitațile candidaților si de a imbraca programul electoral intr-o rochie de mireasă inocentă care apare fără probleme de moralitate in fața invitaților, nicidecum nu intervine in schema organizatorică a formatiunii politice cu care colaborează. Atunci mi s-au confirmat zvonurile care circulau, că de… lumea e rea si păcătoasă, precum ca Daniel Timofticiuc are o influența enormă in PNL. “Aia e” mi-am zis, “probabil că ştiu ăştia de aici cum se face treaba că na… e al doilea partid din județ”. Am continuat sa fac parte din echipă iar in una din zile fiind in sediul Vremea Noua il aud pe Daniel Timofticiuc cum îi spune Oanei Iovu ca trebuie sa facem in aşa fel incât sa nu iasa Nelu Tataru senator, adică o să vorbească el cu oamenii din organizațiile PNL ( consilieri locali, județeni si primari) sa se voteze la cameră cu PNL si la senat cu oricine altcineva mai puțin PNL adresând deasemenea la adresa d-lui Tătaru cuvinte pe care nu le pot reproduce aici si atribuindu-i pseudonime precum “Molăul”. Auzind acestea am inceput sa-mi fac griji dat fiind faptul odată cu mine in PNL intrase fostul meu preşedinte de la PMP dl Daniel Onofrei cu care mă aflam in relații mai mult decât bune si ştiam ca si el contribuie de zor la fenomenul “încalzire globala” arzând motorina prin comunele din zona Huşi si Bârlad pt dl Nelu Tătaru fapt pt care l-am şi anunțat imediat despre planul diabolic elaborat de ilustrul ziarist. Ceea ce m-a facut totuşi sa pãrăsesc echipa a fost o intâmplare petrecuta in sediul firmei “Aspigraf” situat la Centrul de Afaceri de unde la “ceas de seară” eu si dl Timofticiuc ne-am deplasat sa ridicam un set de afişe electorale cu d-na Iovu. Administratorul de la Aspigraf in persoana d-lui Aştefănoaei Cristian incă lucra la ghilotina incercând sa onoreze comanda la timpul stabilit. În timp ce aşteptam ca sa se aranjeze afişele in cutie Daniel il intreaba pe Cristi: “Ă… ce părere ai de cum i-am gândit afişul si cum am imbracat-o? La care Cristi ii raspunde: ” Daniele sincer să-ți spun … neînspirat. In loc sa-i scoți in evidența calitățile de avocat, arata mai mult ca o dama de companie” la care Daniel raspunde: ” Uite vezi ? Aici se vede ca nu te pricepi! Daca lumea vrea circ trebuie sa-i dăm circ.. cum crezi ca as putea intreține ziarul asta fără circ?
  Ca să termin istorioara … dacă mai adaug faptul ca l-am auzit pe Timofticiuc cum intervine si in desemnarea viceprimarului de la com. Pungeşti este clar pt mine ca acesta obişnueşte sa intervina in politica de organizare a PNL.
  Dar să va spun deznodământul alegerilor: Nu a ” ieşit” nici Nelu Tataru nici Oana Iovu, PNL obținând un singur mandat de deputat in persoana d-lui Daniel Olteanu,( exact cat PMP) acesta părăsind PNL in 2018 sau 2019 in favoarea formațiunii ALDE lăsând liberalii fara nici un parlamentar până in 2020.
  Nu am nici o dovadă dar cred ca dl. Arcăleanu are dreptate când afirma că dl. Timofticiuc “se baga in bucătăria PNL” iar după părerea mea faptul ca acest lucru s-a întâplat nu face bine nimănui ba din contră. S-a vazut clar in campaniile electorale de la parlamentare si locale din 2020 ca Vremea Noua a mâncat tortul cu tot cu cireaşa in ceea ce priveşte contractul de publicitate electorala care promoveaza PNL. Iar cu banii primiți Dl. Timofticiuc si-a adăpat setea de razbunare vizavi de Dl. Buzatu ( nu-l cunosc personal si nici nu-l simpatizez) majoritatea materialelor publicitare fiind adresate acestuia lucru care dupa parerea mea nu este comform legii electorale unde scrie clar ca se pot “deconta” banii doar pt materialele electorale publicitare care promoveaza proprii candidati. Daca reurmariti unele scenete cu Uzatu’ o sa observați ca la sfârsit este: Material comandat de PNL si executat de Vremea Noua. Dar dupa cum am mai spus mai sus eu sunt prost si sarac si nu am studii juridice asa ca părerea mea conteaza mai puțin.

  • Foarte tare 🙂
   Apreciez stilul, nu știu dacă va dați seama cat sunteți de fraieri, exact asa ar trebui sa discutați cu alegătorii, lumea n-a ieșit la vot tocmai fiindcă s-a saturat de pupatori de c.ruri, greata e mare.

 2. Ar fi indicat că Arcaleanu să facă niște ședințe de consiliere psihologica, pt că nici dracu nu îl crede că Tătaru ar fi invidios pe el. Eu ca cititor nu pot lua în calcul asemenea inepție, că e prea hilara. Tătaru venea de la București și bântuia cu individul ăsta prin toate cotloanele județului că sa obțină voturi în cursa pt CJ Vaslui. Se rupe logica dacă poți crede că după ce Tătaru a tras tare că sa obțină scor bun Arcaleanu, hop l-a ros invidia. Arcaleanu a fost propulsat nu numai de Tătaru ci și de presa in care zvârle acum cu noroi. Vremea Noua nu face parte din PNL, dar ceilalți jurnaliști de la alte ziare unde își debitează frustrările sunt membri PNL? De ce l-a sunat Dan Marian pe el imediat după alegeri? De ce nu l-a sunat Dan Marian pe Tătaru? Pai la întrebarea asta poate răspunde oricine. Daca era știut de integru nu era sunat. Daca era integru nu trebuia să convingă prin mesaje, ci prin atitudine. Tătaru l-a taxat pe bună dreptate și acum își arată colții. Că participă la competiție, foarte bine, așa se întâmplă într-o societate democratică, dar oamenii aleg lideri în adevăratul sens, nu personaje fara identitate proprie.

 3. Eu, de fiecare dată când fac analiza unei situații mă uit doar la fapte, nu la ce scriu și spun unii și alții. Vă rog sa faceți la fel și să-i urmăriți evoluția lui Dan Marian de anul trecut, din parioada campaniei electorale. Acesta nu s-a legat nici măcar o secundă de principalul sau contracandidat de la PNL. Nu l-a atacat deloc pe Arcăleanu, culmea, nici pe Buzatu. Timp de o lună și jumătate, Dan Marian l-a faultat doar pe Nelu Tătaru, deși fostul ministru nu se afla în cursa pentru șefia CJ. De ce a făcut Dan Marian asta? În primul rand pentru a distruge LOCOMOTIVA electorală a PNL, pentru că la acea vreme Tătaru era al treilea om în care românii aveau cea mai mare încredere. Atacând-l doar pe Nelu Tătaru, Marian a împușcat doi iepuri deodata: l-a ajutat pe Buzatu să câștige alegerile, pentru ca toată lumea știa că bătălia se duce între el și Arcăleanu. În plus, și-a menținut relațiile de prietenie cu Arcăleanu, pe care, acum aflu, că l-a sunat imediat după alegeri! De ce îl atacă în continuare Arcaleanu pe Tătaru, mie mi-e clar! După ce ai pierdut alegerile la municipiu, domnule Marius Arcaleanu, un minim de bun simț te-ar fi împins la un gest de reflexie, la o mică pauză! Pierderea alegerilor de săptămâna trecută ar fi trebuit sa te facă să-ți pui niște întrebări! La tine nu e cazul, din câte se pare, ceea ce mă face sa cred că, de fapt, tu faci jocurile altora!

 4. Vremea Noua este partinică,degeaba va tot bateți cu cărămidă in piept că prezentați faptele in mod obiectiv.
  Acuma va ocupati de Arcaleanu deși pina ieri PNL în sus , PNL în jos! Dar cum Arcaleanu s-a “luat” de verisoru’ d-lui Timofti Ciuc ( liberalul Tătaru de l-a pus pe la Antibiotice) ,hopa probleme la palat!
  Atît pot sa remarc: ” interesul poarta fesu’ “

 5. Ca iei nota 4 la un concurs …indiferent care….spune multe! Dar..important este sa ai tupeu obraznic ….si asta l caracterizează pe acest tip!

  • Si la alegeri ar trebui un concurs cu noțiuni generale, informativ nu eliminatoriu, măcar sa știim cu cine avem de a face, pariu ca ne punem mâinile in cap

 6. Sunt un apropiat a lui Dan marian și confirm că a avut luptă grele cu Marius Arcaleanu când să făcut fuziunea pdl+pnl…E băiat bun Ardeleanul ….cu tătaru vă duceți la gunoi…un jeg de om
  ..

  • Normal că e băiat bun atâta timp cât face jocurile cui trebuie! Iar un exemplu foarte bun a fost dat anul trecut, în campanie, când s-a dus la Centrul de Afaceri, unde era organizată dezbaterea cu Buzatu și ceilalți contracandidați, dar a plecat cu coada între picioare înainte de a începe discutiile! Atunci a dat cea mai mare lovitură PNL-ului, de a râs toata lumea el. Avea șansa să câștige alegerile dacă
   rămânea la dezbatere, dar a fugit ca un laș! Asa că într-adevăr, băiat bun Arcaleanu n-am ce zice!

    • Pai el era deja acolo, unde să nu se ducă? Dacă tot insinuezi ca Tătaru i-ar fi spus ce să facă, nu era mai logic să fi așteptat mesajul lui acasă? Ori faci ce-ți spune Tătaru și aștepți ordinele de la el, ori faci ce vrei tu și nu mai asculți de niciun ordin. Arcăleanu ce a făcut, le-a combinat pe amândouă?

  • Bai nene in anul 2012, l-am auzit la televizor pe Dan Marian cat de mult îl aprecia pe Tătaru și cât de rău îi părea că nu reușise să îl convingă să lase PNL pt PDL! Reușise atunci să îl convingă pe Ciupilan să trădeze PSD pt a intra în PDL. In anul 2012 la alegeri trădătorul Ciupilan era în PDL la brat cu Dan Marian. Când barca PDL a început să se scufunde au fugit că șobolanii. Lui Dan Marian ii este ciuda probabil că pe Tătaru nu l-a putut manevra și atunci a atacat prin elementele slabe și perverse. Se vorbește că Timofticiuc a primit pe bază de cumătrie postul la antibiotice, dar Arcaleanu pe ce baza a primit funcția de director dacă are cunoștințe de nota 4 pt postul pe care îl ocupă?

 7. Timontinticiuc este omul banului,trădează pe oricine ptr.mony pentru că asta e stilul lui de golanii,adica de cacatoi…mulți oameni politici din județ au fost mangliti de vulpoiul asta…Dar sper că intr-o zi DNA SAL SALTE DAR TRBUIE UN BATALION LA CAT DE UMFLAT.IN PENE ESTE..

LĂSAȚI UN MESAJ