3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Are doar 22 de ani și este milionar în Londra! A trecut prin momente grele, a plecat dintr-un sat din Iași, iar astăzi conduce patru companii de succes! Beniamin Moisa: „Ajunsesem într-o situație din care doar Dumnezeu mă putea scoate”

La 22 de ani, acest tânăr din Iași conduce patru companii de succes în Londra! Beniamin Moisa a plecat din comuna Erbiceni, județul Iași, în urmă cu aproximativ patru ani, iar acum conduce afaceri de milioane de lire. A plecat din țară, după ce a reușit să depășească una din cele mai grele perioade din viața lui, când, adolescent fiind, a intrat în anturaje periculoase, din care cu greu a scăpat

Beniamin Moisa are 22 de ani, iar imediat după ce a terminat liceul și a luat bacalaureatul, a plecat din țară la fratele său mai mare, care avea o afacere în Londra. Imediat după ce a ajuns acolo și s-a apucat de treabă, a reușit să dezvolte foarte mult compania fratelui său, iar acum au împreună patru companii de succes, care sunt estimate la o valoare de 4.2 milioane de lire. Antreprenoriatul l-a moștenit din familie. Acum se numără printre cei mai de succes milionari din Iași.

„Am plecat din țară imediat ce am terminat liceul, am plecat la fratele meu mai mare, Tudor. El era deja în Londra, de mai multă vreme, și avea deschisă o companie de aproximativ un an, însă nu îi mergea foarte bine. Imediat ce am ajuns eu, lucurile au început să meargă. A început cu proiecte mici, iar mai apoi profiturile au început să se dubleze de la lună la lună. Activele firmei, mașini, case, bani din conturi, tot este 4.2 milioane de lire. Imaginați-vă că în fiecare lună plătesc salarii de 250.000-300.000 de euro angajaților.
Am peste 70 de angajați self employed (liber profesionist) și alte șapte persoane angajate în office, cu tot cu noi. Antreprenoriatul se trage cumva din familie, tata are și el o firmă de construcții în România, din 2007, numai că nu prea a dezvoltat-o el acolo. Compania poartă același nume, «Civcons», iar înainte de asta a avut o tâmplărie. De fapt, de acolo a început totul, nu a mai mers cu tâmplăria și a deschis firma de construcții. Și de la bunicul nostru am învățat foarte multe, pentru că ne lua cu el la întâlniri cu oameni de afaceri importanți și îmi spunea «taci și ascultă și învață, că astea nu le înveți la școală». Nu prea ne convenea nouă atunci, dar acum ne folosește tot ce am învățat, dar am adaptat la stilul de aici”, a declarat Beniamin Moisă, fondator CIVCONS Grup.

Ieșeanul urmează să construiască un cartier rezidențial

Companiile de milioane de lire conduse de Beniamin se ocupă cu tot ce înseamnă construcții de la zero. Beniamin nu lucrează singur, are alături doi dintre frații lui. Împreună își doresc să dezvolte cât mai mult acest proiect și să se extindă în toată lumea. Urmează construirea unui cartier rezidențial și în Iași. …https://www.bzi.ro/are-doar-22-de-ani-si-este-milionar-in-londra-a-trecut-prin-momente-grele-a-plecat-dintr-un-sat-din-iasi-iar-astazi-conduce-patru-companii-de-succes-beniamin-moisa-ajunsesem-intr-o-situatie-din-4282347?utm_source=website&utm_medium=deschideri

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here