spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Arestat după ce și-a violat fiica vitregă, Constantin Șchiopu a fost lăsat de judecători acasă, unde s-ar putea afla și victima

spot_imgspot_img
- Advertisement -
LIBER… Trimis în spatele gratiilor după ce a fost acuzat de agresiune sexuală și viol în formă continuată, Constantin Șchiopu reușește să înduplece instanța și scapă de măsura privativă de libertate.

DECIZIE…Chiar dacă pare greu de crezut, judecătorii vasluieni au decis ca Șchiopu Constantin, bărbatul arestat preventiv luna trecută, după ce a fost acuzat de viol și agresiune sexuală în formă continuată, a fost lăsat acasă, în arest la domiciliu. În același domiciliu în care s-ar putea afla și victima sa, fiica sa vitregă, o minoră de 15 ani. Povestea a ieșit la iveală după ce fata s-a confesat psihologului din cadrul DGASPC Vaslui. Angajații Direcției au fost cei care au anunțat organele de anchetă ca Șchiopu să ajungă să fie tras la răspundere. Bărbatul a cunoscut o femeie ce avea trei copii dintr-o căsătorie anterioară. Pentru un trai mai bun, femeia și-a lăsat copiii în grija concubinului și a plecat la muncă în Italia, fără să bănuiască ce grozăvii se întâmplă acasă, în lipsa ei. După ce totul a ieșit la iveală, Șchiopu a fost arestat și acuzat de agresiune sexuală și viol, în formă continuată.

Trimis în spatele gratiilor după ce a fost acuzat de agresiune sexuală și viol în formă continuată, Constantin Șchiopu reușește să înduplece instanța și scapă de măsura privativă de libertate. Judecătorii au înlocuit-o cu măsura arestului la domiciliu în condițiile în care victima sa, o minoră de 15 ani, ar putea locui sub același acoperiș cu agresorul. Povestea a ieșit la iveală după ce Șchiopu, supărat că mama fetei nu îi mai trimite bani din Italia, a decis să o trimită într-un centru de plasament. În fața psihologilor Centrului, copila a povestit prin ce chinuri a fost obligată să treacă. La final, angajații DGASPC Vaslui au sesizat organele de anchetă. Pentru a stabili, cu exactitate, dacă povestea fetei este reală, anchetatorii au cerut testul poligraf atât pentru copilă cât și pentru agresor. Fata s-a conformat, iar rezultatul a arătat că aceasta spune adevărul, în timp ce bărbatul a refuzat să vină în fața detectorului de minciuni. Culmea, în decembrie 2019, Constantin Șchiopu deschidea acțiune în instanță împotriva concubinei lui, cerând judecătorului să-i admită cererea privind exercitarea autorității părintești asupra minorei care urma să-i devină victimă. Instanța a dispus ca exercitarea acestei autorități părintești să revină, în comun, ambilor părinți, stabilind locuința minorei la locuința tatălui, din satul Pribești, comuna Codăești. Totodată, mama fetei a fost obligată de instanță să contribuie la cheltuielile de creștere, educare, învățătură și pregătire profesională ale acesteia, prin plata unei pensii de întreținere. Femeia a refuzat să-i dea vreun euro concubinului, iar relația dintre ei s-a răcit din ce în ce mai tare, până când Șchiopu Constantin a decis să trimită minora înapoi în centrul de plasament. Nu înainte însă de a o supune, în repetate rânduri, agresiunilor sexuale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.