31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Arestat pentru cã a condus beat si fãrã permis, de douã ori într-o lunã!

TUPEU POTOLIT… Un bãrbat în vârstã de 28 de ani, Silviu Ionut C., din comuna Zorleni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru sãvârsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante si conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere. Tânãrul din Zorleni a încercat sã însele vigilenta agentilor de politie prezentând o dovadã înlocuitoare a permisului de conducere, fãrã drept de circulatie, emisã în data de 13 noiembrie. Nu i-a mers, fiind imediat retinut si prezentat în fata instantei dupã o retinere de 24 de ore.

Duminicã, 14 noiembrie a.c., ora 21:00, politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad, aflati pe drumul national DN 24 A, în localitatea Simila, comuna Zorleni, au oprit pentru control un autoturism WV înmatriculat în judetul Vaslui, condus de cãtre un bãrbat de 28 de ani, din localitatea Zorleni, Silviu Ionut C. Întrucât conducãtorul autoturismului emana halenã alcoolicã, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bãrbatul a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltãrii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Bãrbatul a prezentat, odatã cu documentele de legitimare, o dovadã înlocuitoare a permisului de conducere, fãrã drept de circulatie, emisã în data de 13 noiembrie, de cãtre politistii Serviciului Rutier Vaslui. Procedând la efectuarea de verificãri, politistii bârlãdeni au constatat cã acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, dupã ce a fost depistat, în urmã cu o lunã de zile, conducând un autovehicul în localitatea Zorleni, în timp ce se afla sub influenta bãuturilor alcoolice.

„În data de 14 noiembrie 2021, în baza probatoriului administrat, politistii bârlãdeni l-au retinut pe bãrbat pentru o perioadã de 24 ore, urmând ca acesta sã fie prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru dispunerea unei mãsuri preventive. Magistratii bârlãdeni au admis propunerea procurorului de caz, fiind emis un mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante si conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. La Zorleni e o practica generala . Soferii isi parcheaza masinile in fata crismelor si beau alcool , dupa care urca la volan si pleaca . Oare cum nu s au sesizat politistii pina acum ? Bine ca nu s a intimplat o nenorocire ca si puneau miinile in cap ! Politistii sa si faca treaba ca s platiti din bani publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here