18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Arestat pentru tâlhãrie

- Advertisement -

Un tânãr, în vârstã de 19 ani, a primit, la cererea procurorilor, mandat de arestare preventivã din partea judecãtorilor de la Judecãtoria Vaslui. Tânãrul este cercetat de politisti pentru sãvârsirea tentativei la infractiunea de tâlhãrie calificatã, dupã ce a fost surprins de proprietar în casa sa, si, pentru a scãpa, tânãrul a l-a lovit pe proprietar.

Politistii Postului de Politie Zãpodeni au fost sesizati de cãtre un bãrbat din localitate despre faptul cã în seara de 18 martie a surprins în locuinta sa un tânãr, din comuna Zãpodeni, iar acesta, venit probabil la furat, pentru a încerca sã scape, l-a lovit. „Din cercetãrile efectuate de politistii Sectiei de Politie Ruralã 2 Vaslui si Postului de Politie Zãpodeni a rezultat faptul cã R.Sergiu, în vârstã de 19 ani, a pãtruns fãrã drept în locuinta respectivã, a rãvãsit bunuri, iar în momentul în care proprietarul l-a vãzut, a fugit. A fost urmãrit de proprietar, iar pentru a scãpa, tânãrul l-a lovit cu pumnul în zona fetei. R. Sergiu a fugit din locuintã, fãrã a sustrage bunuri.

Politistii l-au identificat pe tânãr si l-au condus la Sectia de Politie Ruralã 2 Vaslui pentru audieri. R. Sergiu si-a motivat fapta spunând cã se afla sub influenta bãuturilor alcoolice si cãuta sume de bani” a declarat comisar Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Politistii l-au retinut pe tânãr pentru o perioadã de 24 ore, ulterior acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui, respectiv Judecãtoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivã. Instanta a admis propunerea Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui si a emis pe numele lui R. Sergiu mandat de arestare preventivã pe o perioadã de 30 zile pentru sãvârsirea tentativei la infractiunea de tâlhãrie calificatã. Autorul tentativei de tâlhãrie nu este la prima sa abatere, acesta fiind cercetat de politistii Postului de Politie Zãpodeni în douã dosare penale pentru sãvârsirea infractiunilor de furt si tulburarea ordinii si linistii publice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.