spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
23-feb.-2024

Arestat preventiv pentru că a desfigurat un bărbat!

- Advertisement -

PUS PE RELE… Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, Strat Vasile Alexandru, în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dus în fața instanței, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe care l-a contestat  la Tribunalul Vaslui.

Astfel, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a lui Strat Vasile Alexandru,  din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, la data de 13 septembrie a.c., în municipiul Bârlad. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 13 septembrie 2022, la ora 19.40, în zona străzii Crângului, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică  și  ar fi agresat  persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bârlad. Ca urmare a agresiunii, persoana a suferit vătămări  corporale ce vor  necesita 45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 15 septembrie a.c., ca urmare a administrării  probatoriului, polițiștii bârlădeni au luat față de bărbatul de 30 de ani  măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă  formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în dosarul de urmărire penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Strat Vasile-Alexandru, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe (faptă din data de 13.09.2022 – persoană vătămată S. Lucian), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.09.2022 până la data de 15.10.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Strat Vasile-Alexandru”, a precizat judecătorul de drepturi și libertăți a Judecătoriei Bârlad. Sentința nu este definitivă, astfel că ea a fost atacată cu apel, la Tribunalul Vaslui de către apărătorul ales al inculplatului.  Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.