0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Armele cheie ale rezistenței ucrainene în fața bombardamentelor rusești: ingeniozitatea și improvizațiile

- Advertisement -

Ucrainenii au rezistat până acum valurilor de atacuri cu rachete și drone mulțumită unor arme precum ingeniozitatea și capacitatea de improvizație, a subliniat Volodimir Kudrițki, șeful Ukrenergo, compania energetică națională din Ucraina, în cadrul unui interviu pentru Politico.

Astfel, autoritățile au putut să remedieze rapid avariile la rețeaua sa energetică și la conductele de apă, iar barajele de rachete rusești au avut un impact mai puțin devastator decât ar fi sperat Vladimir Putin. Totuși, atacurile Rusiei, începute în urmă cu aproape două luni și efectuate cu ajutorul unor rachete în valoare de miliarde de dolari, au deteriorat circa 50% din infrastructura energetică a Ucrainei.

„Suntem foarte bine pregătiți și gândim în afara tiparelor pentru a ne coordona în urma atacurilor cu rachete. Chiar și atunci când se produce o avarie catastrofală, chiar și în aceste vremuri deosebit de grele, suntem totuși capabili să reconectăm [rețeaua-n.red]și să livrăm energie. Desigur, trebuie să limităm consumul pentru a menține stabilitatea sistemului”, a spus Kudrițki…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/armele-cheie-ale-rezistentei-ucrainene-in-fata-2221702.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.