spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Artistul Uddi are grave probleme de sănătate: ,,Trebuie să am grijă la ce mănânc și ce beau, la pastilele pe care le iau. Dar mă doare de…”

- Advertisement -

Uddi, pe numele real Dragoș Udilă, este unul dintre artiștii care s-a făcut remarcat în industria muzicală după participarea la „X Factor”. Din 2012 și până în prezent, artistul a colaborat cu nume sonore, precum Randi, What’s Up sau Delia, dar și-a ținut viața privată departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, acum, artistul a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, dar și despre minunea care i-a adus pacea, băiețelul său.

Cântărețul care a rupt topurile muzicale cu piese ca „Ipotecat” „Prietena ta” sau  „Bună, Mărie!” nu s-a retras din industria muzicală, ci a luat o mică pauză din cauza problemelor de sănătate.

În urma unei consultații medicale, Uddi a fost diagnosticat atât cu hernie inghinală, cât și ombilicală.

„Nu mă așteptam la asta. Au fost complicații și merge mai greu. Încerc să mă refac cât mai repede pentru că, fără să știu că o să dureze atât de mult recuperarea, am luat un mic eveniment și nu știu dacă-l pot onora. Slavă Domnului că ce a fost mai rău a trecut!”, explică UDDI.
Uddi: „Mă enervează că nu pot să-mi ridic copilul în brațe”

În urma intervenției chirurgicale suferite, artistul are parte de o recuperare dificilă. Însă, pe lângă durerile pe care le îndură, un alt aspect nu-i dă deloc pace.

„Trebuie să am grijă la ce mănânc și ce beau, la pastilele pe care le iau. Dar mă doare de… Și cea mai enervantă treabă este faptul că nu pot să-mi ridic în brațe copilul. Mă uit la el și nu am ce să fac, asta e partea cea mai rea „, a declarat Uddi. …https://www.bzi.ro/artistul-uddi-are-grave-probleme-de-sanatate-trebuie-sa-am-grija-la-ce-mananc-si-ce-beau-la-pastilele-pe-care-le-iau-dar-ma-doare-de-4254547?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.