31.6 C
Vaslui
29-iun.-2022

Așa arată casa din care Anda Adam a fost evacuată

Anda Adam a primit de curând ordin judecătoresc de a părăsi casa în care locuiește, pe fondul mai multor neînțelegeri cu proprietara imobilului. Click! a făcut rost de imagini de la fața locului, pentru curioșii care se întreabă cum arată vila din care cântăreața este forțată în prezent să plece.

Anda Adam e nevoită să își facă bagajele! După o perioadă îndelungată de scandal – la propriu – cu cea care deține imobilul, proprietara a decis că s-a umplut paharul și a formulat un ordin judecătoresc care o obligă acum pe cântăreață să părăsească vila.

Așa arată casa din care Anda Adam a fost evacuată

Cea care deține imobilul l-a angajat pe avocatul Cuculis să o reprezinte, iar acesta a dat de înțeles, prin declarațiile sale, că proprietara s-a săturat de comportamentul nepotrivit al Andei Adam, care ar fi ocupat până acum în mod ilegal locuința. Explicăm mai târziu cum s-a ajuns la acest lucru!

Ajunși la fața locului, fotoreporterii Click! au făcut rost de imagini cu imobilul care a ajuns în prezent să fie „mărul discordiei” dintre Anda Adam și proprietar…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/asa-arata-casa-din-care-anda-adam-a-fost-evacuata-635713.html#gal=G8NfPtvhX3&gal_i=4&gal_fs=0

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here