Așa parcare nu s-a mai văzut în Vaslui (VIDEO)

Șoferii sunt inspirați atunci când trebuie să-și parcheze autoturismul și nu găsesc un loc liber, însă sunt și momente când nici nu știi dacă trebuie să râzi sau să plângi când vezi cum unii își lasă mașinile parcate.

Ei, dacă ați crezut că le-ați văzut pe toate, vă înșelați! Șoferul unui Mercedes, cu numere de București, a surprins pe toată lumea, marți dimineață, după ce și-a parcat bolidul pe trotuar, și nu oriunde ci fix în centrul Vasluiului. A urcat pe trotuar pe la trecerea de pietoni din fața farmaciei Dr. Max, apoi a mai condus câțiva zeci de metri, până a găsit locul potrivit. Manevra a stârnit rumoare în rândul pietonilor, care nu au mai văzut așa parcare la kilometrul zero al oraului. Nu a durat mult până când la fața locului și-a făcut apariția și un echipaj al Poliției Locale, care i-a explicat conducătorului auto că astfel de parcări sunt interzise în Vaslui. Șoferul a încercat, preț de câteva minute să se apere, spunându-le oamenilor legii că în alte orașe se pot parca mașinile și pe căile de circulație pietonală, însă fără rezultat. Acesta a fost pus să coboare de pe trotuar, însă nu a fost lăsat să-și vadă de drum până nu a primit și o amendă bine-meritată.
7 COMENTARII

 1. Alo redacția??? Cum se face că pe interesanții comentatori de mai jos nu-i blocați, desi vorbesc trivial ,in timp ce pe alții care își exprimă onest părerea ,chiar și despre atitudinea unor ziariști, le închideți orice comentariu???

  • Alo, redactia Urzica? Am sunat sa va spun ca “Sesizare” v-a furat o gluma din ’77. Mai usor ca ti se umfla o vena si mori de covid. Pai eu vb trivial dar cenzurez si oricum minorii nu citesc ziare dar parerea ta poate e liegala, dai numele vecinilor, ca tu stai cu luneta pe geam si vezi cine a parcat in locul tau, cine scuipa pe jos, cine vb urat. 🙂

 2. Unii parchează de jmekeri care de cred dar de fapt îs toparlani marca Sosoaca..alții parchează special că sa le vadă lumea cazanul de anglea și alții parchează exact în ușă magazinului pentru că nu suporta sa meargă pe jos 40 metri dar tot retardati sunt..

 3. Ba gunoiule, taci dracu din gura cu mancatorii tai de cacat cu tot.

  Toti dobitocii parcheaza unde ii taie capul si tu le tii partea.

  Cacamas la viata ta de gunoi.

  • Bai cadavru comunist, sa ma c*c in p*zda mati de taranoi cu 4 clase. Si in Anglia opresti pe trotuar daca lasi un metru liber, dute-n m*rtii mati de nazist imputit mai iesi si tu in lume. A gresit… da-i foc b*gami-as p*la-n mata de retardat mintal.

 4. Vai da ce-ati facut… ati parcat chiar sub geamul mancatorilor de c*cat? Da unde va credeti la Bucuresti? Aisi la noi ii inca comunism, ce credeati ca scapati cu avertisment, nu vedeti ca-i pandemie?

LĂSAȚI UN MESAJ