Asasinul liderului Clanului Sadoveanu, prins în Mexic. El era motivul pentru care românii au fost blocaţi

Asasinul liderului Clanului Sadoveanu, prins în Mexic. El era motivul pentru care zeci de români au fost blocați zilele trecute. Nimeni nu a înțeles de ce autoritățile de acolo au decis să nu permită accesul unor oameni care au mers acolo în vacanță.

Asasinul liderului Clanului Sadoveanu, prins în Mexic. Potrivit România TV, autoritățile din Mexic aveau informații că asasinul liderului Clanului Sadoveanu era pe același aeroport.

Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite. Acesta a fost executat după ce s-a certat cu un interlop din Suceava, din cauza unei sume de bani. Ulterior, pe numele interlpului criminal a fost pusă o recompensă de un milion de dolari. Conform România TV, Florin Răducanu a fost reținut în Mexic, chiar pe Aeroportul din Cancun.

Asasinul liderului Clanului Sadoveanu, prins în Mexic

Liderul clanului Sadoveanu a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și să ajungă tocmai pe teritoriul SUA, în Los Angeles.

Bărbatul ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român, provenit din Buzău, din cauza unor neînțelegeri legate de bani. După o ceartă aprigă, buzoianul a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu.

Acesta ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față, iar miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari.

Se pare că bărbatul a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave.

Vestea morții lui Aurel Trandafir a apărut pe reţelele de socializare, iar sute de interlopi din toată țară i-au condoleanțe familiei îndoliate.

Polițiștii ar fi stat deja de vorbă cu familia celui decedat și a fost anunțată Jandarmeria Română, pentru a interveni în caz de nevoie, scrie Gândul.ro. …https://www.romaniatv.net/asasinul-liderului-clanului-sadoveanu-prins-in-mexic-el-era-motivul-pentru-care-romanii-au-fost-blocati_5252753.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ