spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

ASFALTAREA HUSULUI: „Dricul” asfaltat, altã viatã!

- Advertisement -

MODERN Husenii care trec prin cartierul Dric, zona proaspãt asfaltatã, nu contenesc sã se mire de cum aratã strãzile modernizate, mai ales în comparatie cu restul drumurilor din oras, devenite, în prezent, aproape impracticabile, multe dintre ele.

Husenii din cartierul „Dric” se bucurã de noua imagine a cartierului lor, însã cred cã… era si timpul! „Ani de zile, ca sã nu spunem zeci de ani, am înotat în glod, numai noi stim cum. Mãcar în celelalte cartiere, mai erau niste pietre pe drum sau câte o bordurã, dar la noi era noroi curat, stim cu totii. Se mai spunea chiar cã e un cartier nou, însã trãiam mai rãu ca la tarã.”, spun ei. Acum e bine, asfaltarea a venit în sfârsit si, întâmplãtor sau nu, strãzile lor au fost primele. „Cu <<Dricul>> asfaltat este altã viatã! Putem si noi sã iesim cu masinile, indiferent de vreme. Abia asteptãm sã înceapã scoala, sã se ducã si copiii nostri curati, încãltati cu pantofi, nu cu cizme de cauciuc”.

Soferii, primii care se roagã pentru asfaltarea orasului!

Lucrãrile pe strada „Ana Ipãtescu” sunt în stadiu avansat, fiind începute, de altfel, si sãpãturile pe strãzile conexe. Pe „Ana Ipãtescu” s-au pus, în mare parte, si bordurile, iar pânã la turnarea covorului asfaltic a mai rãmas putin. Din pãcate, în contrast cu „Dricul” proaspãt asfaltat, celelalte strãzi devin, de la o zi la alta, aproape impracticabile si, cel putin soferii par sã nu mai aibã rãbdare. „Ne-am distrus masinile, domnule! Sã spunã orice sofer, cum aratã masina care trece zilnic pe strada <<Frunzelor>>, de exemplu, sau pe strada care duce spre Podul „Înãltãrii”! E groaznic! Si sunt strãzi centrale. Sperãm sã vinã asfaltul si pe aici, dar greu mai trece timpul.”, a spus Rãzvan Drãgan, 42 de ani. Reprezentantii Primãriei Husi spun cã lucrãrile de asfaltare, asa cum au fost ele planificate initial, sunt în grafic, iar muncitorii îsi dau toatã silinta. Dacã si vremea va tine cu husenii, una câte una, strãzile orasului vor fi modernizate curând.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.