„Așii” șoselelor, fără permis și beți la volan, au dat „piept” cu polițiștii!

ȘASE, POLIȚIA!… Mai multe persoane sunt cercetate de politistii rutieri, dupã ce au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale judetului Vaslui, în timp ce încãlcau prevederile legale în vigoare. Mai precis unii erau fãrã permis, ba chiar aveau niste falsuri în loc de permis, un alt „as” nu avea nici permis si masina nu era înmatriculatã, altii au fost prinsi cu alcool în cap si cu mâinile pe volan.

În data de 27 octombrie, ora 12:15, politistii Sectiei 4 Politie Ruralã Husi, aflati în exercitarea atributiilor de serviciu, pe drumul judetean DJ 284, pe raza localitãtii Epureni, comuna Duda-Epureni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui. Acesta era condus de un tânãr de 24 de ani, din comuna Duda-Epureni, judetul Vaslui. În urma verificãrilor efectuate, politistii au constatat cã bãrbatul nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a prezentat un permis de conducere despre care a precizat cã este emis de autoritãtile din Marea Britanie, asupra cãruia existã suspiciuni de contrafacere. În cauzã a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”,”uzul de fals” si “falsul în înscrisuri sub semnãturã privatã”.

La Bãcani, un tânãr de 17 ani, la volan fãrã permis si fãrã numere la masinã!

În aceeasi zi, 27 octombrie, ora 19:00, politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad, aflati pe drumul judetean DJ245C, pe raza localitãtii Bãltãteni, comuna Bãcani, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care nu avea montate plãcute de înmatriculare, acesta fiind condus de cãtre un tânãr de 17 ani, din comuna Bãcani. În urma verificãrilor efectuate, politistii au constatat cã tânãrul nu avea eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu avea montate numere de înmatriculare fiindcã nu era înmatriculat (autoturismul a fost înmatriculat provizoriu, înmatriculare care expirase). „Totodatã, politistii efectueazã cercetãri si pentru a stabili modalitatea în care i-a fost încredintat tânãrului autoturismul spre a fi condus, în conditiile în care, la momentul depistãrii, proprietarul (un bãrbat de 40 de ani, din comuna Bãcani) circula într-un alt autoturism, în fata autoturismului depistat.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. În cauzã a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”, “încredintarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere unei persoane despre care stie cã nu posedã permis de conducere” si “punerea în circulatie a unui vehicul neînmatriculat”.

Haihui noaptea prin Bârlad, cu alcoolemie de infarct!

În noaptea de 27/28 octombrie, ora 00:30, politisti din cadrul Politiei Municipiului Bârlad – Biroul Politiei Rutiere, aflati de serviciu pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în judetul Vaslui, al cãrui conducãtor prezenta halenã alcoolicã. Tânãrul în vârstã de 20 de ani, din comuna Voinesti, judetul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, Ulterior, acesta a fost condus la spital în vederea recoltãrii de probe biologice. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”.

Murgenul nu se lasã: are si el betivii lui la volan!  

În cursul zilei de ieri, 28 octombrie, ora 08:30, politistii din cadrul Politiei Orasului Murgeni, aflati de serviciu pe drumul judetean DJ 244B din orasul Murgeni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, al cãrui conducãtor prezenta halenã alcoolicã. Bãrbatul în vârstã de 38 de ani, din Murgeni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital în vederea recoltãrii de probe biologice. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ