9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

Asistent universitar înregistrat când întreabă pe TikTok o studentă care colege sunt virgine: „Poate ai idee, te întreb”

- Advertisement -

Un asistent universitar de la Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din București a fost înregistrat în timp ce făcea un live pe Tiktok și întreba o studentă detalii intime despre colegele sale.

Asistentul universitar Constantin Marc Neagu i-a adresat unei studente, în timpul unei transmisiuni live pe rețelele de socializare, o întrebare destul de intimă. Înregistrarea a ajuns în atenția conducerii Universității Nicolae Titulescu din București, iar la scurt timp acesta a anunțat că demisionează.

„Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”, a întrebat-o Constantin Marc Neagu pe studentă în timpul live-ului de pe Tiktok.

În timp ce făcea o transmisiune live, asistentul universitar a răspuns la ironia unui comentator după care a revenit la discuția cu o studentă căreia i s-a adresat direct, fiind curios despre detalii destul de intime din viața colegelor acesteia.

Deci ce voiam să te întreb, ca acuma pot, nu puteam să te întreb la seminar, îți dai seama. Din grupa ta, crezi că e o fată virgină care să mai aibă și f***i (n.r. păr pubian)? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale. Poate ai idee. Te întreb. Dacă ştii. Dacă nu știi, nu știi”, a spus în timpul transmisiunii live Marc Neagu, potrivit Libertateahttps://adevarul.ro/stiri-interne/societate/un-asistent-universitar-inregistrat-cand-intreaba-2237626.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.