Asociatia ATTU a oferit 150 de tablete copiilor din Puiesti

SPRIJIN… Elevii Scolii Gimnaziale din comuna Puiesti au primit tablete din partea Asociatiei „Tara Tinerilor Uniti” pentru a putea participa la cursurile online. De asemenea, acestia vor beneficia de acces la internet în fiecare lunã, pentru cã ONG-ul a promis cã va încãrca periodic cartelele prepay. Actiunea face parte din campania ATTU anti COVID-19, derulatã pe douã directii – educationalã si socialã.

Astfel, în luna mai, voluntarii ATTU au fãcut si deplasãri pe teren pentru asigurarea produselor alimentare de bazã lunare pentru familii defavorizate si bãtrâni afectati de criza COVID-19. “Ne-am organizat si am distribuit pachete cu produse de bazã pentru 5 bãtrâni singuri, dar si necesarul alimentar pentru 6 familii. Estimãm ca pânã la finalul campaniei sã oferim suport material pentru elevi în valoare de peste 50.000 RON. De asemenea, vom încerca sã ajungem la cât mai multe scoli din localitãtile sãrace ale României, dar si la cât mai multe persoane afectate de aceastã perioadã dificilã. Obiectivele campaniei sunt acelea de a asigura atât sprijinul moral, cât si material necesar copiilor, dar si adultilor astfel încât sã treacã peste aceastã crizã cu bine”, au transmis reprezentantii asociatiei.

Despre asociatie

Asociatia “Tara Tinerilor Uniti” este o organizatie nonguvernamentalã ce desfãsoarã activitãti în interes general, având personalitate juridicã de drept privat fãrã scop patrimonial, înfiintatã în luna mai 2014, caracterizatã printr-o mare mobilitate în ceea ce priveste modul sãu de actiune, dar si directiile în care se concentreazã activitãtile acesteia. Prin aceastã mobilitate, de la faza incipientã pânã în prezent, Asociatia “Tara Tinerilor Uniti” s-a concentrat pe identificarea corectã si sustinutã a nevoilor cu care comunitatea se confruntã, dar si pe atragerea resurselor necesare pentru solutionarea acestor nevoi. Una dintre caracteristicile noastre principale este dinamica si implicarea de care am dat dovadã în identificarea, interpretarea si solutionarea problemelor pe care societatea le are, catalizând astfel resurse de care administratia publicã nu dispunea la un moment dat.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ