spot_imgspot_img
spot_img
9.3 C
Vaslui
02-dec.-2023

Aspersoarele din Parcul Tineretului Vaslui, motiv de gâlceavă! (FOTO)

- Advertisement -

NEMULȚUMIȚI… Tot mai mulți vasluieni se arată nemulțumiți de orarul de funcționare al sistemului de irigare a Parcului Tineretului (zona Teatrul de Vară – n.r.). Și asta, spun ei, pentru că nicăieri nu este afișat un orar în care sunt pornite aspersoarele și, de multe ori, s-au trezit uzi din cap până în picioare. Mai mult, vasluienii trecuți de prima tinerețe se arată nemulțumiți și de modul în care unii tineri știu să păstreze frumusețea și curățenia parcului și cer autorităților locale să intervină.

Cunoscut vasluienilor drept Parcul de la Teatrul de Vară, Parcul Tineretului este acum aspru criticat de către cei care îl vizitează zilnic. Și asta pentru că, spun ei, autoritățile locale au uitat să afișeze un orar care să le spună perioada de timp din zi când sunt pornite aspersoarele. “Au anulat, practic, posibilitatea de a te mai bucura de liniștea și frumusețea parcului. Te șezi pe o bancă și te trezești ud, din cap până în picioare, de apa care țâșnește din aspersoarele montate, ori sub bănci, ori în apropierea lor. Plus că nici băncile sau coșurile de gunoi nu mai sunt la locul lor. Este de înțeles, le mută tinerii și nu e nimic de criticat aici, dar un orar de funcționare a aspersoarelor cred că era cea mai simplă soluție și utilă pentru toată lumea. Plus că dau drumul la apă și de două ori pe zi. M-am trezit, într-o seară, ud din cap până în picioare, de un aspersor pornit de sub banca pe care stăteam», spun vasluienii. De partea cealaltă, autoritățile locale spun că pornirea aspersoarelor pe timpul zilei s-a făcut doar pentru reglarea lor și verificarea funcționabilității acestora, ca apoi irigarea efectivă să fie făcută doar pe timpul nopții.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Orice ar face bun Primăria, tre să fie cineva, un grup de nemulțumiți care să comenteze. Exact și cu asfaltarea bulevardului Traian și lista poate continua. Ce să mai spui, suntem cea mai scârboasă nație, nu scoatem niciodată lucrurile bune și frumoase, doar cele rele, urâte sau mai rău, înflorim. Am văzut mai sus că sunt chinezării, dar ce nu este făcut în China??? Și usturoiul din comerț, din marile supermarket-uri, este importat din China și lista poate continua.
    Eu stau și mă întreb, dacă se lăsa așa în paragină, fără gazon, fără bănci, trotuare vai de ele, străzi crăpate și pline de cratere, iluminatul cum era (vai de el, pe ivi pe colo), parcurile în paragină, fără noile parcări, să nu fi fost achiziționate autobuze noi și mai nou, troleie, etc. etc. Era mai bine, mai frumos?! Noi românii, singuri ne dăm în cap, nimeni nu distinge binele de rău !!!

  2. Fac probe de 3 saptamani, de dimineata pana seara! Cu aspersoarele din deal uda iarba din vale, peste banci si alei, in toate directiile si viceversa. Bancile au fost luate/ridicate pur si simplu. Au lasat ici si colo cate una pentru proba de rezistenta la apa???Copiii mai pot muta doar cosurile de gunoi. Si daca uda noaptea bancile (care au mai ramas), inseamna ca fac probe la gradul de rezistenta la umiditate? Oare ce profesionisti au fost platiti sa priecteze si sa avizeze montarea acestor aspersoare ineficiente! Total neprofesionisti, risipa de apa cat incape. Imagini dezolante!

  3. (Plus că nici băncile sau coșurile de gunoi nu mai sunt la locul lor. Este de înțeles, le mută tinerii și nu e nimic de criticat aici)

    ??? Cum sa nu fie de criticat? e de criticat faptul ca nu au fost prinse in placile de granit si sa fie fixe. Unde mai vezi asa ceva ca fiecare sa mute banca dupa bunul plac? e o vraieste totala in orasul asta. Se vede ca cei platiti pentru asta stau si asteapta doar salariul in rest nu fac nimic..

  4. Ce foame este la Vaslui ce sărăcie….lucie si rapanosii ăștia taie frunza la câini și uda în prostie iarba.Mai prost ca Paval nu ai sa găsești în România asta plină de hoti.Nu este în stare să facă nimic, doar sa fure.Un comunist găsit si golan.Abia astept sa-l ia dracu sa nu mai fie primar.

  5. Spuneți de aspersoare de la teatrul de vara? Toate asa numite aspersoare ida șoseaua zilnic de parca la Vaslui ploua torential zilnic! Zilnic trebuie sa ti speli masina pentru ca măria sa primarul uda străzile de parca ar uda gradina proprie! Pe banii cui?

  6. Aspersoarele alea sunt chinezarii montate de celebrul cezar bahrim.In loc sa ude iarba uda bancile.Nu mai dureaza mult si o sa trebuiasca inlocuite,bineinteles cu alti bani.Pentru cine nu stie cezar bahrim e peisagistul orasului,un golan angajat la banii primariei de multi ani si care face curtile boieresti din oras cu „palmeri” si „chiparosi”….ha….ha

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.