23.4 C
Vaslui
30-sept.-2022

ÃSTA DA TRANSFER!

- Advertisement -

Vasluiul a luat un fundas golgheter

LOVITURÃ… FC Vaslui este foarte aproape de aduce doi jucãtori de la o echipã ce a câstigat titlul în acest an, într-un campionat din Europa. Mai exact, fundasul Piotr Celeban si atacantul Christian Omar Diaz, ambii de la Slask Wroclaw sunt deja cu un picior în curtea Vasluiului.

Plecarea lui Papp l-a fãcut pe Augusto Inacio sã îsi ia mãsuri speciale pentru acoperirea golului din centrul defensivei. Dupã Varela si Cordos, un alt apãrãtor se va alãtura lotului. Este vorba despre Piotr Celeban, de la campioana Poloniei, Slask Wroclaw. Celeban este de meserie fundas dreapta, dar evolueazã la fel de bine si ca stoper. Are 26 de ani, 1,80 m si este cotat la aproape un milion si jumãtate de euro. Valoarea lui este absolut justificat, deoarece în editia recent încheiatã a fost si golgheterul echipei, cu sase goluri înscrise. Mai mult, fundasul este si în vederile selectionerului Poloniei, acolo unde a adunat cinci convocãri. Nu a fost inclus însã în lotul pentru Euro 2012.

Tot de la campioana Poloniei va veni si Christian Omar Diaz, un vârf de 25 de ani, care a marcat cinci goluri pentru Slask în sezonul trecut. Acesta este de nationalitate argentinianã si va deveni liber de contract din luna iulie. Trebuie precizat faptul cã Vasluiul este în mare cãutare de atacanti, dupã ce Bello a fost pus pe liber si Temwanjera a suferit o accidentare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.