Asta le întrece pe toate! O femeie din Iași are două verighete pe deget, după ce s-ar fi căsătorit cu iubitul pe ascuns, fără știrea soțului! Îndrăgostită până peste cap, ieșeanca este acuzată că „a făcut blat” cu fiica ei pentru a reuși grozăvia!

Polițiștii ieșeni cercetează un caz care le întrece pe toate. Un bărbat originar din satul Roșu, comuna Răducăneni, pe nume Adrian Țibîrnea, își acuză soția, pe Ecaterina Feraru, că ar fi obținut în mod ilegal actele de divorț, fără ca el să semneze vreun document sau să știe acest lucru. La rândul ei, femeia se apără și afirmă că nu a încălcat legea, afirmând că, de fapt, fostul soț vrea să se răzbune pe ea și pe actualul bărbat

Caz halucinant de bigamie, într-o localitate din județul Iași! Un bărbat originar din satul Roșu, comuna Răducăneni, își acuză soția că a divorțat, în acte, fără ca el să știe! Astfel, recent, Adrian Țibîrnea, un ieșean plecat la muncă în Anglia, a depus o sesizare cu privire la faptul că s-a trezit că este divorțat, deși el nu ar fi semnat vreun document. Mai mult, bărbatul afirmă că soția, Ecaterina Feraru, i-ar fi transmis că va vinde casa ridicată de ei.
Inițial, cazul a ajuns în atenția Oficiului Stării Civile, dar funcționarii din cadrul Primărie comunei Răducăneni au trimis sesizarea mai departe. Într-un final, plângerea a ajuns la Inspectoratul de Poliție Județean Iași, iar, acum, oamenii legii fac cercetări pentru a descâlci ițele acestei situații complicate.

Ecaterina Feraru susține că a divorțat în mod legal de fostul soț

În cursul zilei de ieri, reporterii cotidianului BZI au mers în satul Roșu, din comuna Răducăneni, pentru a sta de vorbă cu Ecaterina Feraru, femeia acuzată de bigamie de fostul bărbat.

„Fostul meu soț a făcut o plângere, am și mers recent la Iași, unde am dat o declarație. Am fost chemată să dau declarație la Poliție, în Iași… El se răzbună acum pe mine, pe noi, de fapt… Are niște probleme acolo, în Anglia. Acolo, el stă la un cămin social. L-am chemat de atâtea ori să semneze pentru divorț și nu a venit. În rest, știu că a făcut o plângere, după divorțul încheiat la Oficiul Stării Civile. Nu știu ce vrea acum! Eu nu pot aștepta o veșnicie, până te hotărăști tu să vii să dăm divorț. Probabil că vrea să se răzbune cumva…”, a declarat ieri Ecaterina Feraru, ieșeanca acuzată de soț că ar fi obținut actele de divorț fără acordul lui.

Însă, conform acesteia, fostul ei soț i-ar fi dat o procură fiicei lor, pentru a semna actele de divorț. Afirmațiile femeii acuzate de fostul soț de bigamie au fost întărite și de actualul bărbat al acesteia, cu care locuiește împreună într-o casă din satul Roșu, comuna ieșeană Răducăneni. Acesta din urmă a afirmat că, de fapt, fostul soț ar încerca să se răzbune pe ei. De altfel, Ecaterina Feraru și actualul ei soț se cunosc de ceva vreme, deoarece, la scurt timp după perfectarea divorțului pe cale administrativă, cei doi s-au și căsătorit.

Ieșeanul Adrian Țibîrnea: „Când am plecat, eram însurat! Acum, m-am trezit că nu mai sunt!”

Contactat telefonic de reporterii cotidianului BZI, Adrian Țibîrnea, cel care susține că este în continuare soțul Ecaterinei Feraru, a precizat ieri că nu a semnat vreun document pentru a divorța. …https://www.bzi.ro/asta-le-intrece-pe-toate-o-femeie-din-iasi-are-doua-verighete-pe-deget-dupa-ce-s-ar-fi-casatorit-cu-iubitul-pe-ascuns-fara-stirea-sotului-indragostita-pana-peste-cap-ieseanca-este-acuzata-ca-a-4130778?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ