Astăzi este Ziua Internaţională a Şefului. Mesaje şi urări haioase pentru şefi

În fiecare an, pe 16 octombrie, este sărbătorită Ziua Internaţională a Şefului. Ziua Şefului este o sărbătoare care a apărut la sfârşitul anilor ’50 în Statele Unite şi a devenit populară în mai multe ţări, iar astăzi, se sărbătoreşte şi în România. Chiar dacă de cele mai multe ori aceştia nu sunt iubiţi de subalterni, şefilor trebuie să le trimiţi mesaje şi urări de ziua lor.

Iniţial sărbătorită în SUA, Canada şi Lituania, Ziua Şefului a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare internaţională. Ziua Şefului reprezintă o modalitate prin care angajaţii mulţumesc şefilor pentru faptul că sunt politicoşi şi cinstiţi de-a lungul anului. Aceasta sărbătoarea a fost realizată cu scopul de a consolida legătura dintre angajator şi angajat.

Ziua Internaţională a Şefului. Cum a început totul

Totul a început în anul 1958, când Patricia Bays Haroski, secretara pentru State Fărm Insurance Company din oraşul Deerfield, Illinois, a înregistrat Ziua Naţională a Şefului la Camera de Comerţ din Statele Unite şi a ales pentru această sărbătoare, dată de 16 octombrie, ziua de naştere a tatălui ei.

Patru ani mai târziu, guvernatorul statului Illinois, Otto Kerner, a susţinut înregistrarea acestei aniversări şi a proclamat-o în mod oficial.

Ulterior, sărbătoarea a fost adoptată şi în Australia, India, Irlanda şi Egipt, care o serbează însă pe 10 decembrie.

„Cel mai bun şef este acela care ştie să-şi aleagă oameni capabili să facă ceea ce crede el că trebuie făcut şi nu se amestecă în ceea ce fac aceştia”- spunea Theodore Roosevelt.

Ziua Internaţională a Şefului este o ocazie pentru toţi angajaţii să îşi arate aprecierea faţă de şef, supervisor, manager, coach sau mentor, şi chiar parteneri de afaceri şi să le mulţumească pentru îndrumarea oferită.

Mesaje şi urări de felicitare de Ziua Şefului

Deşi de multe ori aceştia nu sunt iubiţi de către subalterni, şefilor trebuie să le trimiţi mesaje de ziua lor, pentru că nu se ştie niciodată dacă ţin sau nu cont de lucrul ăsta.

La Mulţi Ani şefului care nu este niciodată şef, ci întotdeauna un coleg de încredere. Să ai o zi minunată!

La mulţi ani, şef isteţ! Eşti cel mai de gasca şi mai amuzant! Să îţi dea Dumnezeu sănătate, fericire şi tot ceea ce îţi doreşti!

La mulţi ani şefa, sănătate, iubire, stimă şi respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase

Dragă şefa îmi face deosebită plăcere să-ţi transmit, cu prilejul zilei de naştere, urări călduroase de sănătate, linişte sufletească şi bucurie. La Mulţi Ani şefa!

Zilele de naştere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului şi speranţa viitorului. Sper că toate acestea să facă un număr complet reuşit. La mulţi ani şefule!

Dragă şefule îmi face deosebită plăcere să-ţi transmit, cu prilejul zilei de naştere, urări călduroase de sănătate, linişte sufletească şi bucurie. La Mulţi Ani şefule! …https://www.bzi.ro/astazi-este-ziua-internationala-a-sefului-mesaje-si-urari-haioase-pentru-sefi-4049305?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ