spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Asteptat sa vina acasa in sicriu!

- Advertisement -

SPERANTÃ… Tot mai muIti prieteni ai lui Misu Hondru sunt convinsi cã trupul neînsufletit a acestuia va fi acasã, pânã de Crãciun! Lor li s-a spus cã ancheta dublã declansatã la Londra în cazul mortii huseanului de 39 de ani, s-a terminat si în doar câteva zile, Mihai va putea fi repatriat. Pânã în momentul în care sicriul va ajunge acasã însã, cu totii sperã ca ultimele vesti sã se adevereascã.

“Nu mai stiu ce sã mai cred, mi s-a spus cã va fi adus cât mai repede, cã ce a fost mai greu a trecut si acusI va fi adus acasã”, spune, printre lacrimi, mama celui decedat, Paulina Hondru, care de la mijlocul lunii octombrie, de când s-a produs drama, nu îsi mai gãseste linistea. Gabriel, unul dintre prietenii lui Misu, a precizat: “Eu tin legãtura cu bãietii de pe santier, colegii nostri. Mi-au spus cã deja s-a cam finalizat ancheta si în maxim 5 zile, dacã nu intervine iar ceva, sicriul va fi adus în tarã. În continuare e la morgã, asta este. Nu vreau sã zic nimic mai mult, dar pentru cã esti român, aici lumea nu e asa amabilã. Ei, oficialii de aici, au un motiv cã lucra fãrã acte legale sI se mirau cã a fost posibil. Dar treaba e mai încurcatã. Dacã ai noroc, esti trimis printr-o agentie, iar tu când ajungi la locul de muncã, te descurci. Asa a fãcut sI Misu. Dar ghinionul s-a întâmplat. Nu, nu cred cã buldozeristul a fãcut ceva intentionat. A stat 5 zile în spital, în stare de soc, dupã ce l-a omorât pe Misu, in acea dimineatã. Era terminat. Noi credem cã se tergiverseazã doar pentru a nu se plãti pagube”, a spus Gabriel, convins fiind cã în câteva zile, trupul neînsufletit va fi adus în tarã cât de curând.

„Copiii guvernantilor nu muncesc pe santierele lumii”

„Noi suntem verisorii lui, din America. Am aflat abia acum câteva zile de nenorocire. Stirile trec greu oceanul. Nu e jale mai mare decât acea din sufletul mãtusii si a întregii familii. Normal cã nu era „calificat” pentru munca ce l-a omorât. Era copil cu scoalã si un bãiat de care orice pãrinte ar fi fost mândru. Mãtusa l-a iubit si l-a crescut ca pe copilul lor de sânge. Multi pãrinti adevãrati nu fac ce au fãcut oamenii acestia pentru Mihãitã. Noi asa l-am stiut, dar era un copil când am plecat noi de acasã si nu am mai tinut legãtura. Ne pare rãu! Si mai ales ne pare rãu cã pleacã copii buni de acasã , nu sã se îmbogãteascã în lume, ci sã facã un ban, sã traiascã decent si sã ajute pãrintii bãtrini care nu o mai pot duce de pe o zi pe alta cu mizeriile de pensii. Copiii guvernantilor nu muncesc pe santierele lumii. Ei nu mor în drum, printre strãini. Pãcat de sufletul tânar care s-a dus! Dar mãcar acum, în ceasul al 12-lea, aduce-ti copilul acasa la mama lui, sã îl îngroape în pamântul pe care s-a nãscut si a crescut! Nu avem cuvinte sã exprimãm jalea din inimile noastre si multumim de aici de departe tuturor celor care l-au iubit si au fãcut tot ce s-a putut sã îl aducã ACASA. Dormi în pace, suflet bun! Si Dumnezeu sã aibã milã de cei care ramân cu durerea în inimã”, au transmis verisorii lui Misu, stabiliti de mult timp în Statele Unite ale Americii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.