3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Atac cu cuţitul într-un spital din Shanghai: 4 oameni au fost răniți. Este al doilea atac într-o săptămână în metropola chineză

- Advertisement -

Patru persoane au fost rănite sâmbătă, într-un renumit spital din Shanghai, într-un atac cu cuţitul. Este al doilea astfel de incident după ridicarea lockdown-ului din metropolă, relatează Reuters.

Poliţiştii s-au deplasat la spitalul Ruijin, vechi de peste o sută de ani, sâmbătă dimineaţă, după mai multe apeluri privind un atac în desfăşurare, potrivit Agerpres.

În înregistrările video postate pe social media se poate vedea haosul creat după ce vizitatorii au început să sară peste turnicheţi pentru a ieşi din spital, în timp ce unii medici sunt văzuţi fugind alături de pacienţi, unii dintre ei în scaune cu rotile sau pe paturi mobile.

O lungă dură de sânge poate fi văzută pe suprafaţa de marmură de la un nivel al spitalului într-unul dintre video-uri…https://www.digi24.ro/stiri/externe/atac-cu-cutitul-intr-un-spital-din-shanghai-4-oameni-au-fost-raniti-este-al-doilea-atac-intr-o-saptamana-in-metropola-chineza-2005729

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.