spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Atac la AJF

- Advertisement -

Mihai Stoian, antrenorul celor de la Smart Negresti, echipã care se aflã pe locul 10 în seria “Nord”, a Ligii a IV-a acuzã conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal de situatia în care a ajuns campionatul judetean de fotbal. “Sunt nemultumit total de ceea ce se întâmplã în campionatul judetean de fotbal. Existã un mod dictatorial de a conduce Asociatia Judeteanã de Fotbal. Din 1996, sistemul de organizare a campionatului nu a mai fost modificat. În fiecare an ni se promite cã la anul se va schimba, însã nu se face nimic. Sunt câtiva delegati care amenintã cã-si vor retrage echipele din campionat dacã nu se face ce vor si de aceea si în acest an avem parte de un campionat foarte slab. Interesul pentru fotbal este infim, cei de la AJF lasã totul în seama tinerilor arbitri, care îsi fac “mâna” cu noi, apoi sunt promovati în ligile superioare. De fiecare datã când mergem la AJF nu au timp de noi, fac dosare pentru arbitri care sunt promovati si se duc la loturile de arbitrii. Nu înteleg de unde atâta valoare pentru acesti arbitri, care distrug campionatul, probabil noi tinem campionatul doar pentru arbitri”, a declarat Mihai Stoian.

Sistemul ideal

Antrenorul celor de la Smart Negresti, Mihai Stoian vine cu o solutie în ceea ce priveste sistemul competitional al campionatului judetean. “Ar fi foarte bine din punct de vedere calitativ sã se formeze o serie onoare de opt echipe, care sã lupte pentru promovarea în Liga a III-a, dar si pentru a scãpa de retrogradare si mai multe serii de promotie zonale, formate pe criterii geografice, care sã lupte pentru promovare în seria onoare. Multe echipe s-ar înscrie, costurile ar fi mult mai mici si am avea si un campionat mai echilibrat, formatiile ar fi motivate sã joace pentru ceva nu doar din plãcere”, crede Mihai Stoian, antrenorul celor de la Smart Negresti.

Se gândeste sã retragã echipele

“Ar fi trebuit sã ne înscriem la faza zonalã a turneului “Gheorghe Ola”, însã nu ne ducem din cauza celor de la AJF, pentru cã ne solicitã foarte multi bani, legitimatii pentru copii de nouã-zece ani, desi acestia pot juca doar dacã sunt trecuti pe tabel. În realitate pe cei de la AJF nu-i intereseazã decât de bani. Am trei echipe, una de seniori si douã de juniori si nu-i exclus sã renuntãm si sã retragem echipele din campionat. Ce sã cred mai ales când mi se întâmplã numai mie. Este un complot la adresa mea. În ultimele partide mi-au trimis arbitri care au avut o atitudine totalã împotriva echipei mele”, a adãugat Mihai Stoian.

Vrea o schimbare

Dupã atâtia ani în care a asteptat ca lucrurile sã se schimbe în campionatul judetean, cel care se ocupã de Smart Negresti considerã cã în acest an a venit vremea schimbãrii la nivelul Asociatiei Judetene de Fotbal. “Dacã ar veni sã vadã cineva ce s-au fãcut cu banii de pe taxe, impozite si proiectele cu Consiliul Judetean si Directia pentru Sport, atunci s-ar afla multe lucruri. Nimeni stie nimic din ceea ce se întâmplã, este un mod dictatorial de a conduce AJF-ul. Consider cã dupã atâtia ani ar fi timpul pentru o schimbare. Nu stiu cine ar trebui sã conducã AJF-ul, însã important e sã fie o persoanã din fenomenul fotbalistic”, a mai spus Mihai Stoian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.